Hem celebrat la nostra Festa Major!

Dimecres, 27 de juny de 2012

Els dies 22, 23 i 24 de juny hem gaudit d'una Festa Major amb molts actes

La Festa major d'enguany, començava el dia 22 de juny d'una manera diferent als anys anteriors. El programa d'actes es va iniciar amb un acte de reconeixement i l'entrega de medalla d'honor a la Sra. Josefina Villegas Maizcurrana, per la seva dedicació docent a la Torre de Claramunt. L'acte es va realitzar  al Centre Social Sant Joan Baptista, i el lliurament de la medalla d'honor va anar a càrrec del sr. Alcalde i de les regidores, Lourdes Cordón Sabio i Ana Madrid Jiménez.  L'acte transcorria amb l'acompanyament dels ex alumnes de la Sra. Josefina, l'hereu Aaron Alcaraz i la pubilla Elsa Fabregas, que van ser presentats com hereu i pubilla 2012 i el públic assistent.
Tot seguit, continuava la festa major amb el pregó des del balcó de l'Ajuntament amb els parlaments del sr Alcalde i de la Sra. Josefina Villegas, finalitzant el pregó amb una lectura dels alumnes de 6è del CEIP La Torre. A continuació, es va realitzar la tradicional ballada de gegants.
Per la nit, al recinte de la piscina, es va realitzar una sessió de ball que va ser amenitzada per l'Orquestra Liberty.

Dissabte 23,pel matí, començava amb la trobada de puntaires als jardins de Torresport. El mateix dia es van iniciar les activitats esportives programades amb els quadrangulars de futbol baby i tennis taula, per la tarda futbol sala al nou pavelló d'esports de Vinçó.
Pels mes menuts, festa de l'escuma , pallassos i parc infantil i pels joves una nit d'empalmada. Per la tarda, es va fer la ballada de sardanes, l'arribada de la flama del Canigó i l'esperada gran nit de revetlla amb l'orquestra La Chatta al Recinte Torresport. Tot un dia ple activitat per totes les edats .
La fira medieval també va estar present en aquesta festa major. Vam poder gaudir de dos dies.Durant la tarda del dia 23 començaven a posar-se les parades i tot el dia 24 es va viure una fira més intensa amb l'actuació del grup de percussió Moltaxamba acompanyats dels diables Cabrons de Vilanova del Camí.
El diumenge 24 , al matí, tenia lloc la missa de pelegrins i l'ofici solemne, amb l'acompanyament del grup Pinyol, per la tarda, les exhibicions de bollywood , salsa i balls de saló. La cloenda de Festa Major, com cada any la feien les havaneres i el rom cremat.

 

Darrera actualització: 26.09.2016 | 10:13