Notícies de govern i oposició

 • Resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya 2021

  15 de febrer de 2021

  El PSC s'ha imposat a La Torre de Claramunt amb el 25,7% dels vots, 12,3 punts més que el 2017. La segona força més votada al municipi ha estat ERC, amb el 21% dels vots. JUNTS, tercer, amb el 16,5% dels suports. Cs,ha baixat fins a la cinquena posició, amb el 6,8% del suport, donant pas a Vox amb un 9.75% del vots.

 • Presa de possessió del càrrec com a regidor de l’Ajuntament del Sr. Sergio Fernández Hernández dins del PSC-CP.

  21 de gener de 2021

  En el ple d'ahir, 20 de Gener, de manera telemàtica, el Sr Sr. Sergio Fernández Hernández va prendre possessió del seu càrreg  dins del grup municipal del PSC, substituint al Sr. José Antonio Martín Fernández, que va presentar la seva dimissió degut a motius personals , fent-se efectiva al ple del mes de desembre. 

 • Resum del Ple de la corporació 20 de gener 2021

  21 de gener de 2021

  Ahir 20 de gener es va celebrar, el primer ple municipal del 2021, seguint com fins ara en format telemàtic i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  Van assistir Sr. Jaume Riba Bayo (Junts),  Sr. Andreu Siñol  Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts),  Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts),  Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP)  Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mònica Tomás Tort (ERC-AM). Sr, Sergio Fernández Hernánde (PSC-CP).

 • Acord històric a la Torre per aprovar els pressupostos municipals per unanimitat

  28 de desembre de 2020

  El ple municipal de la Torre de Claramunt del 16 de desembre va aprovar per unanimitat els pressupostos municipals per al 2021, amb els 6 vots del grup de Junts per la Torre, els 2 del del PSC i els 2 del d’ERC. És un acord històric al qual s’ha arribat després que l’equip de govern estengués la mà a totes les formacions polítiques del consistori. Els comptes per a l’any que ve són inclusius i tenen com a objectiu fer que el municipi segueixi avançant cap al futur amb optimisme.

 • La Universitat Autònoma de Barcelona atorga el Segell Infoparticipa 2019 a la web de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt

  19 de maig de 2020

  L’Ajuntament de La Torre ha aconseguit el reconeixement del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el segell Infoparticipa 2019 que premia la qualitat en transparència. Amb aquest, ja suma quatre guardons. És el quart any consecutiu que la web del municipi torradà assoleix aquest guardó però enguany i amb motiu de la situació excepcional provocada per la Covid-19, l'acte presencial de lliurament de premis que organitza la Facultat de Ciències de la Comunicaciós’, sha hagut d’ajornar i caldrà esperar per anar a recollir el premi.

   

 • La Torre de Claramunt es declara MUNICIPI FEMINISTA

  18 de maig de 2020

  En el Ple celebrat dimecres 13 de maig 2020, l'Ajuntament refermava el seu compromís amb la lluita contra les desigualtats, la violència masclista, i la discriminació dels col·lectius LGTBI, aprovant per unanimitat una moció presentada per Esquerra Republicana i recolzada per tots els grups municipals en la qual s'acorda declarar La Torre de Claramunt Municipi Feminista.