Notícies de govern i oposició

 • Nou indicador al Portal de Transparència: Mocions aprovades pel Ple

  22 de juliol de 2021

  En sessió plenària de data 21/07/2021 es va aprovar la següent moció, presentada per Esquerra Republicana de La Torre de Claramunt (ERC-AM): Moció per un seguiment i controls efectius del compliment de les mocions apovades pel Ple.
  Amb la qual cosa, en aquest nou espai del Portal de Transparencia, es publicarà la informació relativa a totes les mocions aprovades pel Ple en el termini màxim de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la seva aprovació (Títol de la moció, data del Ple en que es va aprovar, document íntegre de la moció, estat de tramitació amb indicació dels tràmits realitzats i còpies dels documents acreditatius dels tràmits).
  Les anteriors mocions ja aprovades des de l'inici del present mandat, s'aniran introduint en aquest espai abans del 15/09/2021. 

  Els interessats, poden consultar la información a l'enllaç.
   

   

 • L’Ajuntament de La Torre de Claramunt exposa a la Diputació les necessitats de millora a la carretera de Vilanova d'Espoia a Pinedes de l'Armengol

  15 de març de 2021

  L’alcalde ha traslladat avui dimarts al diputat president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais naturals de la Diputació de Barcelona, Sr. Pere Pons, les necessitats en infraestructures del municipi de La Torre de Claramunt.

 • Presentació del Parc Agrari de la Conca d'Òdena

  9 de març de 2021

  Aquest matí  l'alcalde Jaume Riba ha assistit a l'acte de presentació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena que ha tingut lloc a La Tossa de Montbui amb l' intervenció de l’Alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez, com a amfitrió de l’activitat, un representant del col·lectiu Eixarcolant, i ha tancat l'acte, el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras.

 • Acabades les obres de transformació del parc de l’Avinguda La Torre

  8 de març de 2021

  Membres de l’equip de brigada han realitzat les obres de transformació del parc de l’Avinguda La Torre per convertir-lo en espai per aparcament.

 • Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19

  23 de febrer de 2021

  La nova convocatòria dels ajuts extraordinaris en l'àmbit de l'educació en el lleure i les activitats extraescolars per front a les conseqüències de la COVID-19 ja està aprovada.

  El termini per fer la sol·licitud finalitza a les 15h del dia 1 de març de 2021. 

  Per a més informació cliqueu aquí

 • Signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de La Torre de Claramunt i l’agrupació de defensa forestal ADF.

  19 de febrer de 2021

  L'alcalde de La Torre de Claramunt, Sr.Jaume Riba, el regidor de Medi Ambient, Sr. Xavi Comes, i el president de l'Agrupació de Defensa Forestal ADF La Torre, Sr.Francisco Cosano, han signat un conveni de col·laboració a través del qual l'Ajuntament atorgarà a aquesta entitat 4500 euros i aquest tindrà una durada de 4 anys. 
  L'entitat de l'ADF, formada per voluntaris té com a principal finalitat la prevenció d'incendis forestals, la preservació i millora dels ecosistemes naturals, i el manteniment dels mateixos .

 • Connectem a tots els alumnes de la Torre de Claramunt a l’escola!!

  8 de febrer de 2021

  L’Ajuntament de la Torre de Claramunt inicia una campanya per a connectar a tots els alumnes a l’escola.
  Es vol aconseguir que tots els alumnes, empadronats a La Torre de Claramunt, disposin d’un dispositiu digital que els permeti estar connectats a l’escola i puguin seguir el programa acadèmic de forma digital.

  Oferim a tots els alumnes que NO poden disposar de cap dispositiu digital, la cessió en ús d’un ordinador fins a final de curs.
  Què cal fer ?

 • Aprovació inicial de l’expedient de modificació puntual de les NNSS “ Terrenys industrials al polígon industrial situat al N-E del casc urbà de la Torre”

  25 de gener de 2021

  Dimecres passat  20 de gener, es va aprovar per ple i per unanimitat de tots els grups municipals, l’expedient inicial de modificació dels “ Terrenys industrials al polígon industrial , situat al N-E del casc urbà de la Torre” , pel qual es vol modificar els sistemes viaris, zones verdes i equipaments a la zona industrial de la Torre de Claramunt, un cop vist el document tècnic i esborrany de conveni amb els propietaris afectats.

 • Presa de possessió del càrrec com a regidor de l’Ajuntament del Sr. Sergio Fernández Hernández dins del PSC-CP.

  21 de gener de 2021

  En el ple d'ahir, 20 de Gener, de manera telemàtica, el Sr Sr. Sergio Fernández Hernández va prendre possessió del seu càrreg  dins del grup municipal del PSC, substituint al Sr. José Antonio Martín Fernández, que va presentar la seva dimissió degut a motius personals , fent-se efectiva al ple del mes de desembre. 

 • Ple de la corporació 20 de gener 2021

  20 de gener de 2021

  Ahir 20 de gener es va celebrar, el primer ple municipal del 2021, seguint com fins ara en format telemàtic i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  Van assistir Sr. Jaume Riba Bayo (Junts),  Sr. Andreu Siñol  Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts),  Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts),  Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP)  Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mònica Tomás Tort (ERC-AM). Sr, Sergio Fernández Hernánde (PSC-CP).

 • Acord històric a la Torre per aprovar els pressupostos municipals per unanimitat

  28 de desembre de 2020

  El ple municipal de la Torre de Claramunt del 16 de desembre va aprovar per unanimitat els pressupostos municipals per al 2021, amb els 6 vots del grup de Junts per la Torre, els 2 del del PSC i els 2 del d’ERC. És un acord històric al qual s’ha arribat després que l’equip de govern estengués la mà a totes les formacions polítiques del consistori. Els comptes per a l’any que ve són inclusius i tenen com a objectiu fer que el municipi segueixi avançant cap al futur amb optimisme.

 • Ple de la corporació 16 de desembre de 2020

  16 de desembre de 2020

  A 16 de desembre  de 2020 es va celebrar el ple municipal en sessió ordinària de forma telemàtica i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  Hi han assistit : Sr. Jaume Riba Bayo (Junts), Sr. Andreu Siñol Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts), Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts), Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP) Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mónica Tomàs Tort (ERC-AM)  i el secretari: Sr. Lluís Colau Asensio. Va estar absents el Sr. José A. Martín Fernández (PSC-CP), per motius de salut .

 • Ple de la corporació 11 de novembre de 2020

  11 de novembre de 2020

  A 11 de novembre de 2020 es va celebrar el ple municipal en sessió extraordinària de forma telemàtica i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  Hi han assistit : Sr. Jaume Riba Bayo (Junts), Sr. Andreu Siñol Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts), Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts), Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP) Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mónica Tomàs Tort (ERC-AM)  i el secretari: Sr. Lluís Colau Asensio. Va estar absents el Sr. José A. Martín Fernández (PSC-CP), per motius de salut .

 • Ple de la corporació 19 d'octubre de 2020

  19 d'octubre de 2020

  A 19 d'octubre de 2020 es va celebrar el ple municipal en sessió extraordinària de forma telemàtica i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  Hi han assistit : Sr. Jaume Riba Bayo (Junts), Sr. Andreu Siñol Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts), Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts), Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP) Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mónica Tomàs Tort (ERC-AM)  i el secretari: Sr. Lluís Colau Asensio. Va estar absents el Sr. José A. Martín Fernández (PSC-CP) per motius de salut