Notícies

 • foto grup junts per la torre Jaume Riba Bayo reelegit com alcalde de La Torre de Claramunt 17 de juny de 2019

  Dissabte 15 de juny, la sala de plens de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt va ser l’escenari de l’acte de constitució de la Corporació torredana formada per 6 regidors de Junts per La Torre, 3 de PSC i 2 de ERC, com a resultat de les eleccions locals del passat 26 de maig de 2019.

 • incendi Campanya de prevenció d'incendis iniciada el 14 de juny fins el 30 d'agost 17 de juny de 2019

  La campanya PVI 2019 es desenvoluparà entre el 14 de juny i el 30 d’agost de 2019
  L’horari cobreix les hores de màxim perill d’incendi forestal, i és el comprès entre les 12:30 i les 19:30 hores, durant tots els dies de la setmana del període establert.
  Es contempla la possibilitat de perllongament excepcional de la campanya, en tot o part dels dispositius, en cas que es donin condicions meteorològiques de sequera extrema i sense previsions de pluja per finals d’agost.

 • beques i ajuts torre de claramunt Convocatòria d'ajuts escolars 2019-2020 14 de juny de 2019

  S' obre el període per sol.licitrar les diferents beques . Els terminis són els següents : 

  LLIBRES DE TEXT INFANTIL I PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA : 1 AL 30 DE JUNY
  TRANSPORT ESCOLAR MATÍ-TARDA: FINS AL 30 DE JUNY
  TRANSPORT MIGDIA: FINS AL 21 DE JUNY
  AJUTS PER LA REALITZACIÓ D'ESTUDIS POSTOBLIGATORIS D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I ESTUDIS SUPERIORS  : de l'1 al 31 d'OCTUBRE.

  Més informació al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament. On podreu consultar les Bases i veure els corresponents anuncis. 

   

 • proteccio civil revetlles Precaució en les revetlles, fogueres i petards 13 de juny de 2019

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres.

  Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

  Adjunt trobareu enllaç per rebre més informació

 • premi concurs 6 primària El alumnes de 6è de Primària de l’escola La Torre han estat finalistes del concurs “El gust per la lectura” 6 de juny de 2019

  El alumnes de 6è de Primària de l’escola La Torre de La Torre de Claramunt han estat nomenats finalistes, juntament amb una altra escola, de la modalitat B1 en la XXIV edició del concurs “El gust per la lectura” que organitza anualment el Departament d’Educació.

 • palau de la grneralitat 2019 Acte commemoratiu dels 80 anys dels exilis que va comportar el final de la Guerra Civil Espanyola 5 de juny de 2019

  L'alcalde sr. Jaume Riba i Bayo va assistir a l’acte commemoratiu dels 80 anys dels exilis que va comportar el final de la Guerra Civil Espanyola, que va tenir lloc, ahir 4 de juny al Palau de la Generalitat de Catalunya.

 • plantada de gegants 2019 19a trobada de gegants i capgrossos a Vilanova d'Espoia 3 de juny de 2019

  Diumenge 2 de juny  es celebrava a Vilanova d'Espoia la 19a plantada de gegants i capgrossos.
  L'acte va comptar amb la participació de diferents colles geganteres que van lluir des de les 10h del matí a la  plaça amb la plantada de gegants i durant la cercavila que finalitzava a la plaça amb el ball tradicional de gegants. 

 • doble revolt la torre capellades 2019 Millora de revolts a la carretera BV-2135 entre Capellades i La Torre de Claramunt 3 de juny de 2019

  Projecte Constructiu: “Millora de revolts a la carretera BV-2135, afectant els termes municipals de Capellades i La Torre de Claramunt

 • contacontes torrescasana Narració de contes a la llar d'infants i l'escola Torrescasana 3 de juny de 2019

  Divendres passat, des del Bibliobús Montserrat, dins la campanya d'activitats i espectacles pel foment de la lectura, es van realitzar  unes narracions de contes a la llar d'Infants Vilanova d'Espoia i a l'escola Torrescasana .

   

 • hereu i pubilla amb Jaume L'hereu i la pubilla de La Torre participen a la 66a Fira d'Igualada 3 de juny de 2019

  La Torre de Claramunt va ser present en la 66a edició de la Fira d'Igualada celebrada aquest diumenge 2 de juny a Igualada, representada  per l'Hereu Marc Adín Caravaca i la Pubilla la Leire Fernàndez Fernàndez.

 • parquing torresport Pavimentació del pàrquing de Torresport 29 de maig de 2019

  L'Ajuntament ha donat per finalitzada la pavimentació de la zona d’estacionament, fins ara de terra, del recinte de Torresport, així com la millora dels drenatges i conduccions de les aigües pluvials de la zona per evitar l'erosió del terreny i danys a finques veïnes. 

 • congrés gent gran 2019 Qüestionari a la gent gran per treballar al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran 24 de maig de 2019

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General de Famílies i de les direccions dels Serveis Territorials, dona suport al CGGCat en la preparació del 8è CNGG.

 • recordatori un día més de recollida orgànica Recordatori d'ampliació del calendari de recollida d'orgànica a les urbanitzacions 23 de maig de 2019

  Us fem recordatori que des del mes de maig i fins el mes de setembre ( inclòs) s'ha ampliat un dia més de recollida de l'orgànica en el calendari de les urbanitzacions .

   

 • rutes infantils 2019 Una ruta per La torre de Claramunt dins dels "Espais de l'Anoia per descobrir amb infants" 20 de maig de 2019

  El Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, amb el suport de la Diputació de Barcelona ha editat una guia de rutes a peu anomenada “Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” .

 • abonaments piscina 2019 Obert el període d'abonaments per la piscina Torresport 2019 15 de maig de 2019

  La piscina municipal Torresport obrirà les seves portes al públic el 10 de juny fins el 8 de setembre.

   

   

 • activitats aquàtiques 2019 Activitats aquàtiques piscina municipal 2019 7 de maig de 2019

  S'obren les inscripcions de les diferents activitats aquàtiques  dirigides, proposades aquest any  per l' Ajutnament de La Torre de Claramunt .
  Activitats per a totes les edats i en diferents horaris, tots els dies de l'any.
  Les inscripcions les podreu trobar a les oficines de l'Ajuntament i al centre social Sant Joan Baptista.

Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38