Notícies

 • Eviteu qualsevol activitat que comporti perill d'incendi 24 de juliol de 2021

  Com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 00:00h del dia 25 de juliol de 2021 s'actualitza el Pla Alfa.
  L'Anoia es trova en nivell 2.
  Es demana molta prudència i precaució a la població i que s'evitin totes les activitats que puguin comportar perill d'incendi.

 • Arranjament vials Arranjament de vials als nuclis de la torre Alta i Pinedes de l’Armengol i del cami de Cal Muntades 23 de juliol de 2021

  Durant aquesta setmana, han estat iniciats els treballs de reparació del paviment asfaltic de diversos punts dels nuclis de La Torre Alta i de Pinedes de l’Armengol. S'han començat les obres a la Torre Alta i, la setmana vinent, continuaran els treballs al nucli de Pinedes de l’Armengol.  Amb posterioritat, es preveu la pavimentació dels trams pendents d’executar del cami de Cal Muntades entre el carrer Francesc Macià i l'Escola Torrescassana i, per últim, es preveu pavimentar la pista de l’heliport de Pinedes de l’Armengol adequada per a l’atenció d’emergències.

  Cal remarcar que molts dels desperfectes al paviment són provocats per les arrels de l'arbrat de les parcel·les i jardins colindants, per la qual cosa, es requerirà als seus respectius propietaris per tal que els tallin o facin l’adaptació corresponent ja que, en el futur, si es repeteixen els danys a la via publica, l’ajuntament hauria de reclamar-los als propietaris.  És per això que ara es farà el corresponent advertiment.

  Les obres tenen un cost previst d’execució final de 145.438,58.-€ IVA inclòs  que es financien amb fons municipals i una subvenció de la Diputació de 14.000,00.-€ per a l'obra al cami de Cal Muntades .

   

 • Extremeu les precaucions. Perill molt alt d'incendi 21 de juliol de 2021

  Com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 00:00h del dia 22 de juliol de 2021 s'actualitza el Pla Alfa.
  La Torre de Claramunt ens trobem en nivell 3.
  Es demana molta prudència i precaució a la població i que s'evitin totes les activitats que puguin comportar perill d'incendi.

 • PROHIBICIÓ DEL PAS DE VEHICLES PESANTS PEL PONT DE LA BV-2135 PK 2+250. 20 de juliol de 2021

  Afectació al trànsit pesat en el marc de les Obres Millora dels sistemes de contenció del pont de la BV-2135, pk 2+250, sobre el Torrent del Manou al terme municipal de La Torre de Claramunt

   

 • calistenia PInedes La Torre de Claramunt estrena dos parcs de Cal.listènia, un al nucli de La Torre i l'altre a Pinedes de l' Armengol 15 de juliol de 2021

  El món del fitness segueix creixent i en aquest cas l’Ajuntament ha apostat per la Cal.listènia, una modalitat esportiva creixent en els últims anys que cada vegada sembla tenir més adeptes al nostre país.
   

 • 3 pressupostos participatius Crida a la participació en la COMISSIÓ DE SEGUIMENT pels III PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021-22 15 de juliol de 2021


  Al setembre començarà els III PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS, projecte que es decidirà mitjançant un procés de participació ciutadana

 • parceles Treballs de neteja de parcel.les a Pinedes de l'Armengol 13 de juliol de 2021

  Aquestes setmanes s'estan realitzant obres de reducció de la densitat de l'arbrat i estassada del sotabosc en parcel·les de titularitat municipals donat el perill de foc que representen.

 • canoa Finalitza amb èxit la primera edició de l’Activa’t Jove!   13 de juliol de 2021

  El primer casal d’estiu jove mancomunat entre la Torre de Claramunt i Capellades va finalitzar el passat divendres amb més de 40 joves inscrits entre les dues setmanes.  

 • CASOS DE COVID A LA TORRE DE CLARAMUNT 2 de juliol de 2021

  Es posa en coneixement de la població que, a conseqüència de recents concentracions de gent jove, les autoritats sanitàries ens han posat en coneixement que s’estan patint contagis de COVID-19 al municipi.

 • PREGO Finalitzada amb gran èxit de participació la Festa Major de La Torre de Claramunt 2021 16 de juny de 2021

  Es va patir durant tot el matí i part de la tarda, perquè ens va acompanyar la pluja just poc abans de començar el pregó, el primera acte que obriria la Festa Major, i finalment es va poder gaudir de la revetlla amb un èxit total de participació !!

 • pla zonal Primera fase del Pla zonal de la xarxa de carreteres locals de la Diputació de Barcelona 14 de juny de 2021

  Cinc camins de la comarca de l’Anoia formen part de la primera fase del Pla zonal de la xarxa de carreteres locals de la Diputació de Barcelona, que preveu fer una inversió global en el conjunt de la comarca de 3,6 milions d’euros. El Pla zonal es considera un instrument de suport als ajuntaments atès que suposa una millora de la xarxa viària i representa per a les administracions locals un important estalvi de despesa. Té una vigència de 15 anys, revisable cada cinc per adaptar-lo a l’evolució del territori.

 • parc de la coma Estrenem un nou parc infantil al parc de la Coma 9 de juny de 2021

  Aquesta setmana  han col.locat  un nou parc infantil al Parc de La Coma .
  Amb aquest canvi comença el programa de renovació progressiva de parcs  infantils del Municipi amb l' objectiu de poder-los anar actualitzant  i modernitzant amb nous elements, i de materials més resistents a la climatologia.

   

 • fran Entrevista a Fran Serrano, voluntari de l’Associazione Link Altamura  7 de juny de 2021

  El torredà Fran Serrano ha estat fent un voluntariat europeu a Itàlia, i ens explica la seva experiència en una entrevista amb la tècnica de joventut!  
  Tot va començar quan " Vaig veure la publicació del voluntariat a la pàgina oficial de La Vibria a través dels canals d’informació del servei de joventut de la Torre de Claramunt "

 • resultats Exit una vegada més en el resultats de les donacions de sang a La Torre de Claramunt 31 de maig de 2021
 • piscina Ganes d'estiu ? Obrim la Piscina Muncipal a partir del 5 de juny ! 25 de maig de 2021

  Aquest any sí obrim la piscina Municipal de Torresport ! Tots els dies de les 13 a les 19h, tret de la setmana del 22 al 28 de juny .

 • calendaris la torre i espoia Servei del bibliobús a la Torre de Claramunt els dilluns a la de 15:30 a 18h. setmanalment amb servei a Vilanova d’Espoia l’últim dilluns de cada mes. 24 de maig de 2021

  D’acord amb les indicacions del Procicat i la Gerència de Biblioteques, podem comunicar que el Bibliobús ampliarà el servei a partir del 17 DE MAIG DE 2021.

  Mentre el servei no restableixi la normalitat,  l’horari  provisional de servei del bibliobús a la Torre de Claramunt els dilluns a la de 15:30 a 18h. setmanalment amb servei a Vilanova d’Espoia l’últim dilluns de cada mes.

   

Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29
Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29