Notícies

 • recollida segell infoparticipa Dilluns 10 de maig, l'alcalde Jaume Riba, ha recollit el segell Infoparticipa que l'Ajuntament rep novament per la qualitat i transparència de la comunicació pública 12 de maig de 2021

  A diferència de l'any passat, enguany s'ha pogut celebrar  presencialment  a l'auditori de la UAB, Facultat de Filosofia i LLetres la 8a edició de lliurament de guardons del Segell Infoparticipa de 2020, i l'alcalde Sr.Jaume Riba ha estat convidat per recollir personalment el guardó atorgat a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt.

   

 • apertura mercat La Torre de Claramunt recupera el mercat setmanal a partir de dissabte 22 de maig 10 de maig de 2021

  Amb més parades i activitats, ocuparà els mateixos espais que l'anterior i s'ubicarà al carrer Castell, el Camí de la Torre Baixa i el Carrer dels Tres Reis, ampliant-se ara també al carrer Mercè, i obrirà des de les vuit del matí fins a les dues del migdia.
  L'objectiu de l'Ajuntament amb aquesta campanya és donar vida i dinamitzar el municipi, generant activitat econòmica als locals comercials, amb la intenció que el mercat de la Torre sigui de referència a l'Anoia.

 • monitors casal estiu Vols treballar aquest estiu de monitor/a als esplais de La Torre i de Vilanova d'Espoia ??? 10 de maig de 2021

  Aquelles persones majors de 18 anys que vulguin treballar aquest estiu com a monitor/a de l'esplai d'estiu, podeu enviar el vostre curriculum  seguint les instruccions del cartell adjunt abans del proper 15  de maig, especificant l’interès pel casal de la Torre de Claramunt.
   

 • talud Finalitzada l'obra d'arrenjament del talús d'un tram de camí que es va esfondrar 10 de maig de 2021

  Aquests dies s'ha acabat l'obra d'arranjament del tram de camí que va del nucli antic a la Riera de Carme que es va enfonsar l'any passat degut a les pluges continuades, que ja havia estat perjudicat prèviament amb el temporal de vent " Glòria".

   

 • nens petits Obertura d’un grup de 1er cicle d’Educació Infantil a l’escola Torrescasana 10 de maig de 2021

  L’Ajuntament de la Torre de Claramunt posarà en marxa l’obertura d’un grup per infants de 1 i 2 anys a l’Escola Torrescasana.
  Aquesta iniciativa pretén donar servei a les famílies dels nuclis d’Espoia, La Serra i Pinedes de l’Armengol que tenen la Llar d’Infants Municipal molt lluny.

 • preincripcions llar Preinscripcions a les llars d'infants per al curs 2021-22 7 de maig de 2021

  Presentació de sol.licituds: Del 10 al 21 de maig​ de 2021, ambdós inclosos.

 • casal estiu 2021 Obrim de nou els casals d'estiu a La Torre i a Vilanova d'Espoia 2021 !!! 4 de maig de 2021

  L’Ajuntament torna a apostar per no deixar enrere serveis bàsics com el lleure infantil en època d’estiu, seguint estríctament totes normatives establertes per les autoritats en el moment de fer- lo.

  L'organització dels casals, un al nucli de La Torre i un altre a Vilanova d'Espoia, és ralitzarà  l’empresa Anima’ns i farà una reunió informativa per a totes aquelles persones interessades en el funcionament dels casals el 14 de maig a les 20:00h 

   

 • prohibició circulació Senyalització d'uns camins prohibint l'accés de la circulació de vehicles no autoritzats 3 de maig de 2021

  Membres de l'equip de la brigada municipal ha col.locat aquests dies una senyalització especial per prohibir  l'accés a vehicles motoritzats no autoritzats en zones concretes del Municipi.

 • CEIP TORRESCASANA L’Ajuntament inicia els tràmits de sol.licitud d’obertura d’un grup de P1P2 a l’Escola Torrescasana. 28 d'abril de 2021

  Caldrà descarregar la sol.licitud, emplenar- la , i adjuntar - la a la instància genèrica  que trobareu a l'apartat de tràmits de l' Ajuntament i que s'adjunta a continuacó.

  També es pot lliurar presencialment  l'Ajuntament en horari  d'oficines, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, i els dilluns tarda de 17:00h a 20:00h.

  MOLT IMPORTANT : La data límit per finalitzar el tràmit és dimecres 5 de Maig de 2021 ES22 0182 6035 4502 0850 7732

 • padel cat Gran victòria de tots dos equips de la Torre a la tercera jornada de lliga Padelcat.  27 d'abril de 2021

  L'equip de tercera ha jugat contra Infinit Igualada  amb un resultat de 0-3 amb victòria pel PADEL CLUB LA TORRE i l'equip de quarta ha competit contra el Piera guanyant també per 3-0.

 • Ple de la corporació 21 d'abril 2021 26 d'abril de 2021

   

  Dimecres 21 d'abril es va celebrar, el ple municipal en format telemàtic i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

   

 • sant jordi Feliç diada de Sant Jordi 2021! 23 d'abril de 2021

  Aprofitant que avui és 23 d'abril i celebrem la diada de Sant Jordi, on les roses i els llibres tenen un paper protagonista, desde l'Ajuntament us volem convidar a la lectura d'un artícle molt interessant, escrit per la Sra. Assumpció Vila, a la revista Parlem de Serrià, número 107, on  a partir de la pàgina 42 es pot llegir una desconeguda i curiosa història de La Torre de Claramunt.

 • reportatge L'Agència comarcal de l'Anoia va gravar ahir un reportatge La Torre de Claramunt 23 d'abril de 2021

  Ahir es va fer una gravació per part l'Agència Catalana de Residus a La Torre de Claramunt, un dels 10 Municipis que més recicla de Catalunya.

  Un dels comerços visitats va ser al supermercat Bodega Ana, on se li va preguntar per les bones pràctiques del sistema porta porta que s'aplica i també es va entrevistar a l'alcalde Jaume Riba que n'està plenament satisfet dels resultats obtinguts i molt orgullós de poder estar en el ranquing dels 10 municipis que més recilca de Catalunya.

 • 1er premi adult Lola Quesada Ja tenim els guanyadors del concurs de pintura de Riu d'Agost i la Malesa 2021 23 d'abril de 2021

  Divendres passat era el darrer dia per participar al concurs de pintura Riu d'Agost i la Malesa 2021.

  Durant aquesta setmana el jurat format pel professor de dibuix i pintura Sr.Josep Suñé i la Sra. Lourdes Busquets directora i tallerista de El Taller KP de Capellades, als que agraïm la seva col.laboració, ha pogut veure i valorar les 6 obres presentades en les diferents categories i els guanyadors han estat els següents :

   

 • infoparticpa Segell Infoparticipa de nou aconseguit i millorant la puntuació ! 22 d'abril de 2021

  Un total de 113 ajuntaments de Catalunya han rebut el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat per la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions,

  La Torre de Claramunt ha obtingut la segona millor puntuació de la comarca de l'Anoia amb un 82,69%, millorant la xifra de l'any passat que va ser d'un 81,25%, superats per l' Ajuntament de Calaf amb  un 92,31% i el 3er ha estat  Igualada amb 50%.

 • catàleg turisme i serveis Catàleg de serveis i propostes turístiques de l'Anoia 16 d'abril de 2021

  Ahir, 15 d'abril es presentava, al celler Pla de Morei de La Torre de Claramunt, el nou catàleg de serveis i propostes turístiques elaborat per la sectorial de Turisme de la Unió Empresarial de l'Anoia.
  Clicant a l'enllaç podeu accedir al primer catàleg on podreu descobrir llocs que potser no sabíeu que ho teníeu tan a la vora de casa. 

Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29
Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29