Notícies

 • FORMACIÓN DEL CENSO ELECTORAL DE NACIONALES DE PAÍSES DE LA UNIÓN EUROPEA RESIDENTES EN ESPAÑA PARA LAS ELECCIONES AL PARLAMENTO EUROPEO 28/11/2023

  El día 9 de junio de 2024 se celebrarán elecciones al Parlamento Europeo.

  En estas elecciones podrán votar los nacionales de países de la Unión Europea que hayan manifestado previamente su intención de votar en España para dichas elecciones. 

  La manifestación de voluntad de votar en España tiene carácter permanente mientras el interesado resida en España, salvo solicitud formal en otro sentido. Para que tengan efecto en el censo electoral vigente de las elecciones al Parlamento Europeo del 9 de junio de 2024, las altas en Padrón y las declaraciones formales deberán realizarse como tarde el día 30 de enero de 2024. Las manifestaciones presentadas después del 30 de enero de 2024, incluidas las que pudieran presentarse por reclamación a los datos de inscripción en el censo electoral, no se incorporarán en el censo vigente de las elecciones de 9 de junio de 2024.  

 • Convocat el Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària 27/11/2023

  Ha estat convocat el Ple de l’Ajuntament en sessió extraordinària (07 Legislatura XII), la qual tindrà lloc el proper dia 29 de novembre de 2023 a les 20:00 hores, de forma presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

  La sessió es podrà seguir en directe a través del canal de youtube de l'Ajuntament. 

 • consell infants Procés d'eleccions per a escollir la representació del primer Consell d'Infants de La Torre de Claramunt pel curs 23/24. 14/11/2023

  L'Escola Torrescasana i l'Escola La Torre ja han començat el procés d'eleccions per a escollir qui seran els i les representants del primer Consell d'Infants de La Torre de Claramunt pel curs 23/24.

  El Consell d’Infants és l’òrgan de participació infantil on els consellers i conselleres (infants de 5è i 6è de primària del municipi) fan de representants dels infants del poble sobre temes que els preocupa o els interessa canviar i/o millorar al poble.

 • foto grup Presentació del club de futbol UE La torre per aquesta nova temporada 2023-24 13/11/2023

  El passat dissabte 11 de novembre el club UE LA TORRE va presentar el seus equips davant la seva afició al camp de futbol de Vinçó.
  Els 5 equips del club van desfilar pel camp passant per un arc de globus fet amb els colors del club i es van fer les fotografies de rigor.

 • grup halloween Sortida a Port aventura Halloween aquest diumenge 4 de novembre 06/11/2023

  Aquest diumenge 4 de novembre, un grup de torredans i torredanes va poder gaudir d’un dia fantàstic a Portaventura Halloween en una sortida organitzada pel Departament de Joventut de La Torre de Claramunt.

 • economia En el ple de la Corporació es va aprovar la pujada d’alguns dels tributs locals per fer front a l'increment de les despeses 23/10/2023

  El govern municipal de La Torre de Claramunt ha aprovat la pujada d’impostos per fer front a l'increment de les despeses ocasionades per l'augment de l'IPC i dels tipus d'interès del BCE, la necessitat d’augment de plantilla, entre d’altres .

  El regidor d’hisenda , sr. Andreu Siñol, va argumentar la pujada tenint en compte el context general en el que ens trobem, la voluntat en continuar prestant serveis municipals de qualitat a tots els nuclis de població com és la seguretat i l’atenció directa al ciutadà , així com també les  inversions que es preveuen dur a terme durant el proper 2024.

 • festa tardor Festa de la tardor a Pinedes de l'Armengol 18/10/2023

  El cap de setmana 14 i 15 d'octubre es va celebrar a Pinedes de l'Armengol la Festa de la tardor, organitzada per  l’Associació de Propietaris i Veïns de Pinedes de l’Armengol amb variades activitats per a totes les edats !

 • rigat Reunió informativa a Pinedes de l’Armengol sobre les inversions previstes per l’Ajuntament i la companyia Aigües de Rigat 17/10/2023

  El passat 5 d’octubre al Centre social Font de l’Armengol de Pinedes, es va realitzar una trobada amb el veïnat amb l’objectiu d’exposar i explicar l'evolució en descens dels nivells d’aigua al pou de Pinedes de l’Armengol i les solucions que es proposen per garantir, de cara al futur, l’ús de l’aigua per les persones .

  Adjunt trobareu l'enllaç per consultar la gravació de la reunió per totes aquelles persones que no van poder assistir-hi.

 • lourdes Excursió a Vielha i Lourdes 16/10/2023

  Els dies 12, 13 i 14 d'octubre, un grup de veïns i veïnes de La Torre de Claramunt han pogut gaudir de l'excursió a Vielha i Lourdes  

 • FEM-HO FÀCIL Diputació de Barcelona felicita l'Ajuntament de La Torre per l'ús del servei FEM-HO FÀCIL! 16/10/2023

  L'Ajuntament de La Torre de Claramunt ha estat felicitat per part de Diputació de Barcelona, per ser un dels Ajuntaments que més deriven les trucades al servei Fem-ho Fàcil on atenen a la ciutadania amb qualitat i els resolen els dubtes per poder fer el tràmit que necessiten ràpid i còmodament des de d’on vulguin evitant desplaçaments innecessaris i en l’horari que més s’ajusta a les seves necessitats.

 • inauguracio Inauguració del local de la nova entitat esportiva AD Hispania 16/10/2023

  L’Ajuntament de Torre de Claramunt ha registrat una nova entitat municipal esportiva que pren el nom de Asociación Deportiva Hispania i que té com a objecte el foment i la pràctica de diferents activitats esportives, en totes les seves categories i modalitats.

 • HEREU I PUBILLA Diumenge 24 de setembre l'hereu i les pubilles de La Torre de Claramunt van assistir a la Fira 2023 d'Igualada. 25/09/2023

  Acompanyats de tota la resta d'hereus i pubilles dels diferents municipis de la comarca de l'Anoia, l'Adrià Riba Rodriguez com hereu i les bessones Laia i Paula Hidalgo Martinez com a pubilles, representaven a la Torre de de Claramunt a la Fira Anoia 2023. 

 • bicicletada popular 24a edició de la bicicletada popular de La Torre de Claramunt 20/09/2023

  El passat dissabte 16 de setembre va tenir lloc la 24a bicicletada popular organitzada per l'associació Torrebikers amb el suport de diferents col•laboradors que desinteressadament van ajudar en l'organització de la jornada i també als establiments comercials i l'Ajuntament de la Torre de Claramunt.

 • jurasic Segona Jurasic Bike race a Pinedes de l'Armengol 20/09/2023

  Aquest diumenge 17 de setembre es va celebrar la segona cursa "Jurasic bike" a Pinedes de l'Armengol, organitzada per l'entitat Natural Mountain de Pinedes de l'Armengol.

 • espai jove Espai Jove a Pinedes de l' Armengol 14/09/2023

  A partir del dijous vinent tornem a obrir l'Espai Jove al CENTRE SOCIAL FONT DE L'ARMENGOL de PINEDES DE L'ARMENGOL amb normalitat.

  Tots els dijous de 16h a 18:30h

  Veniu, ens coneixem, i ens expliqueu què us agradaria que hi passés a l'espai!

  Us hi esperem !

 • FM Espoia Diumenge 6 d'agost finalitzava la Festa Major de Vilanova d'Espoia 2023 08/08/2023

  Gran èxit de participació a tots els actes organitzats per la Comissió de Festes del Centre recreatiu de Vilanova d' Espoia durant els tres dies que va durar la Festa major a Vilanova d'Espoia.

Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36
Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36