Línia verde

LINEA VERDE per La Torre de Claramunt


Linea Verde, ha posat en marxa una nova APP per poder facilitar l'accés a la comunicació d'incidències . 

Per poder utilitzar aquest nou servei és necessari procedir a la descàrrega  gratuita de l'APP Linea Verda accedint a Google Play o APP Store. Una vegada descarregada, heu de seleccionar el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per comunicar una incidència, només heu de clicar sobre el botó "Nova Incidència" i apareixerà un desplegable amb les diferents tipologies d'incidències i és quan heu de seleccionar aquella sobre la qual vol comunicar. De forma automàtica, l'APP detecta les coordenades exactes en què s'ubica el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre la mateixa. Finalment es clica el botó d'enviar.
Un cop enviada, personal de l'Ajuntament rep notificació de la incidència comunicada i a partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per donar solució. 
Rebreu una notificació en el vostre telèfon mòbil sempre que es produeixi un canvi en l'estat de la mateixa.
A el servei Línia Verda també es pot accedir a través del següent enllaç de l'ajuntament o mitjançant contacte telefònic al número 902.193.768 en horari de 8.00 hores a 17.00 hores (cost de la trucada 0,07 € / min).

Darrera actualització: 13.12.2021 | 11:02
Darrera actualització: 13.12.2021 | 11:02