Notícies

 • sortida espinelves 4 i 5 de desembre sortida Pre Nadal 9 de desembre de 2021

  Un grup de 36 torredans i torredanes van poder gaudir de la primera excursió que s'ha pogut realitzar després de la pandèmia que va obligar a aturar- les per complert. Aquest cop, com a sortida pre nadalenca, van anar a visitar la fira de l'avet a Espinelves i l'Estartit.

 • inauguració pessebre Inauguració del pessebre romàntic a Vilanova d'Espoia 9 de desembre de 2021

  Diumenge 5 de desembre s'inaugurava a la sala Torrescasana de Vilanova d'Espoia l'exposició del pessebre romàntic, amb la presència de l'alcalde Sr.Jaume Riba, el regidor d'Esports i Ensenyament sr. Manel Puig, l'artista i creador del pessebre el sr. Antoni Esquerra i família, i van anar passant els veïns i veïnes del poble, de manera reduïda respectant l'aforament .

 • vacunar-se Com pots obtenir el certificat de vacunació o demanar cita prèvia 9 de desembre de 2021

  El passat 25 d’octubre l’EAP Capellades va iniciar la campanya de vacunació antigripal 2021-2022, aquest cop feta conjuntament amb l’administració de la dosi de record per a les persones de 70 anys o més i persones de qualsevol edat que havien rebut una dosis de vacuna Janssen.

  En totes aquestes setmanes s’han arribat a administrar al CAP Capellades i als consultoris locals de Vallbona d’Anoia i la Torre de Claramunt, així com en els espais cedits pels Ajuntaments d’aquestes poblacions 1031 dosis de vacuna COVID i 1994 dosis de vacuna antigripal.

 • servei recollida Servei d'acollida de la comarca de l'Anoia 9 de desembre de 2021

  El Servei d’acollida va destinat a totes les persones estrangeres majors de 16 anys que s’empadronen de nou als municipis de l’Anoia i també està obert a totes les persones immigrades que hi resideixen des de fa temps i a aquelles volen emigrar a un altre país.

 • marato 2021 La Torre de Claramunt de nou amb La Marató de tv3 enguany recolzant en l'estudi de les malalties de salut mental 6 de desembre de 2021

  1 de cada 4 persones tindrà algun problema de salut mental al llarg de la vida. Tot i que es poden patir a qualsevol edat, bona part comencen a l’adolescència: ansietat, depressió i addiccions. 
  Gairebé la meitat de les persones afectades no demanen ajuda. I fer-ho és el primer pas per sortir-se’n. La prevenció, el tractament precoç i la visibilització social són fonamentals.
  Es per aquest motiu que l'Ajuntament de La Torre es vol mostrar solidari un any més i ha organitzat les següents activitats que es realitzaran el dissabte 11 de desembre al centre social de La Torre de Claramunt, amb l'objectiu de que totes les aportacions que es recullin en els diferents actes seran lliurades íntegrament per col·laborar amb el recapte que realitza la marató de tv3 enguany dedicada en exclusiva a l'estudi d'aquestes malalties  i que es retransmetrà el 19 de desembre.

 • llums nadal Encesa de les llums nadalenques a La Torre de Claramunt 3 de desembre de 2021

  La brigada municipal ha estat aquestes setmanes reparant i instal·lant les llums nadalenques que aquesta setmana ja ambienten els carrers d’arreu del Municipi i que malgrat no es poden posar a tots els carrers si se'n podrà gaudir a tots els nuclis durant aquests dies de festa. 

 • Signatura TET Dimecres 1 de desembre a Hostalets de Pierola es va signar el conveni de la xarxa TET anoia sud 3 de desembre de 2021

  El passat dimecres 1 de desembre, es renovava el conveni per quatre anys més la Xarxa Intermunicipal de Transició Escola-Treball de l'Anoia Sud amb els 8 ajuntaments que aposten per augmentar i optimitzar recursos de forma compartida, tant humans com materials i de serveis i donar una resposta més efectiva a les necessitats formatives del jovent. 
  Els ajuntaments implicats són Piera, Masquefa, Capellades, Hostalets de Pierola, Cabrera d'Anoia, la Pobla de Claramunt, Vallbona d'Anoia i la Torre de Claramunt

 • diputació incendis LLiurament per part de Diputació dels projectes de franja de prevenció d’incendis forestals dels nuclis de població Pla de la Torre i Ca l’Anton. 3 de desembre de 2021

  Avui 3 de desembre l'Ajuntament ha rebut la visita del sr. Patrick Viñas Jonca, del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a les Urbanitzacions i Nuclis de Població de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari
  per fer entrega dels projectes de franja de prevenció d’incendis forestals dels nuclis de població Pla de la Torre i Ca l’Anton.

  Dits projectes han estat finançats per part de la Diputació, com a recurs tècnic ofert als ajuntaments en el marc del programa d'activitats i serveis 

 • pinedes Gran èxit de participació en els cursos de formació en capacitació digital realitzats als centres socials de La Torre i de Pinedes. 1 de desembre de 2021

  En el municipi de la Torre de Claramunt s’està duen a terme en el centre social S.Joan Baptista i el Centre Social Font de l’Armengol la formació en capacitació digital engegades pel propi Ajuntament amb col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona.

  La finalitat és garantir el dret a la participació i comunicació digital de la ciutadania de forma segura, crítica i cívica amb l’Administració pública i serveis del territori disminuint la possible divisòria digital i afavorint que la ciutadania pugui viure sense obstacles en la societat digital i avançar en el seu desenvolupament personal.

 • centre social A partir de dimecres 1 de desembre, l’Ajuntament obre una oficina al centre social Font de l’Armengol. 30 de novembre de 2021

  Les oficines romandran obertes al públic cada DIMECRES de 9 a 13 hores i de 13 a 14h amb CITA PRÈVIA.
  La ciutadania podrà fer-hi els mateixos tràmits i gestions que es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de La Torre nucli.
  Els interessats hi trobareu l’Oficina d’atenció al ciutadà, Secretaria i els serveis tècnics d’urbanisme i de serveis socials.
  Es preveu, en breu, també oferir-hi atenció del servei d’inserció laboral.

 • CARAMELLES El grup de caramelles de Vilanova d'Espoia candidat a obtenir el " Premi Adifolk al Grup de l’Any 2021" 29 de novembre de 2021

  Aquest diumenge 28 de novembre de 2021, agafant el relleu de la 3a edició celebrada el passat 2020 en format virtual a causa de la pandèmia, Lloret de Mar ha acollit la “4a Gala de l’Any d’Adifolk” al Teatre Municipal.

 • equip general El passat diumenge 21 de novembre va tenir lloc la presentació d’equips de la La Torre de Claramunt Vòlei Club. 23 de novembre de 2021

  Després d’haver passat una temporada difícil on el Covid-19 va impedir la celebració d’aquest acte l’any anterior, en aquest, hi ha hagut més ganes que mai. El Club compte actualment amb un total de 9 equips de les següents categories: Sènior Femení, Sènior Maculí, Juvenil Femení, Juvenil Masculí, Cadet Femení, Cadet Masculí, Infantil Femení, Màsters i Sènior Femení Lleure.

 • cursa popular Rècord de participació a la 13a caminada popular que organitza la Guineu a La Torre de Claramunt 22 de novembre de 2021

  Després de saltar un any degut a la pandèmia, enguany s'ha pogut realitzar la 13ª Caminada popular de La Guineu a La Torre de Claramunt amb un recorregut total de 16 km pensats per a totes les edats.

 • parlem torre Divendres passat 19 de novembre es realitzava la darrera convocatòria del parlem-ne, aquest cop a La Torre 22 de novembre de 2021

  L'equip de govern exposava,  com les altres vegades a Pinedes i a Vilanova d'Espoia, les inversions generals de tot el municipi i les inversions previstes a curt termini com el trasllat de les pistes de pàdel, asfaltats de l’accés al Xaró pel camp de futbol, asfaltat del camí de Carme des de el nucli antic i rutes de vianants a Les Sitges donant continuïtat a la ja existent. Això li hem de sumar l’adquisició de dos nous camions per facilitar la recollida i transport a l'abocador dels voluminosos i la fracció vegetal, així com la compra d'una segona escombradora

   

 • parlem espoia Parlem-ne de Vilanova d'Espoia dimecres 17 de novembre 18 de novembre de 2021

  Ahir tocava el torn als veïns i veïnes de Vilanova d'Espoia  per poder exposar a l'equip de govern tots aquells suggeriments, dubtes o queixes que volguessin.

  Seguint amb la mateixa metodologia que es va plantejar a Pinedes, la reunió va començar amb el resum per part de l'Ajuntament de totes les inversions que s'han estat fent al llarg d'aquests dos anys, i de les inversions previstes, tant a nivell general de tot el Municipi, com les específiques de Vilanova d'Espoia . 

  L'alcalde va aprofitar per felicitar als participants de les caramelles que van fer una actuació per Adifolk i que han estat seleccionats com a finalistes.

 • entrega informe Entrega a l'Ajuntament de l'estudi històric i documental de la mina Maria Asunción ubicada al municipi de La Torre de Claramunt 18 de novembre de 2021

  Ahir 17 de novembre, visitava l'Ajuntament el sr Pedro Barbado Mariscal, tècnic de gestió de patrimoni cultural de la Diputación de Barcelona, especialitzat tant en el camp de l'arqueologia com de la documentació, i juntament amb en Pere Tarda, van fer entrega a l'alcalde Jaume Riba, de l'estudi històric i documental de la mina Maria Asunción ubicada al municipi de La Torre de Claramunt .

Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29
Darrera actualització: 06.05.2021 | 10:29