Entrega de premis als guanyadors del concurs de dibuix pel calendari 2019

Dilluns, 28 de gener de 2019

Enguany es va demanar la participació dels nens de les escoles La Torre, i Torrescasana, per il·lustrar cada un dels mesos de l'any  representats al calendari.
Cada curs, de 1er a 6è representava un mes de l'any, i als guanyadors se'ls ha obsequiat amb una targeta de regal per poder bescanviar per material escolar.

Divendres passat, 25 de Gener els nens de l'escola La Torre, acompanyats d'una professora i de la directora, van venir a l'Ajuntament a recollir l'obsequi, que ha estat lliurat pel regidor d'ensenyament, sr. Manel Puig .
Al mateix temps, a l'escola Torrescasana, li feien entrega de les targetes regal, les professores i la directora del mateix centre.
El regidor va voler agrair la col·laboració dels nens i els va felicitar pels dibuixos realitzats encoratjant-los per seguir endavant amb l'art de dibuixar i pintar.

Adjunt trobareu el calendari que haureu rebut ja a les vostres cases, i en cas contrari , podeu trobar- ne en tots els establiments que hi han col·laborat, a les oficines de l'Ajuntament o al centre social de La Torre.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 09:46