L’Ajuntament de La Torre de Claramunt, cap a la transformació digital

Dilluns, 21 de maig de 2018 a les 18:00

A l’Ajuntament estem realitzant canvis d’organització per adaptar-nos a l’administració digital.
El nostre Ajuntament ha estat triat per la Diputació de Barcelona i el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya per fer les proves pilot per implantar una metodologia de treball i l’ús d’un gestor d’expedients a tots els ajuntaments de la província de Barcelona.

A les proves pilot participen 10 municipis. A més de La Torre de Claramunt, hi participen: Cercs, Pont de Vilomara i Rocafort, Collbató, Papiol, Avinyonet del Penedès, Sant Quintí de Mediona, Masies de Roda, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Eugènia de Berga i Folgueroles; tots ells municipis de menys de 5.000 habitants.
Dels resultats d’aquest pilotatge, la Diputació de Barcelona oferirà una solució tecnològica, el servei SeTDiba, als municipis de menys de 5.000 habitants.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va anunciar fa uns dies, al Congrés de Govern Digital 2018, que es posaria en marxa, de forma immediata, «un nou servei de gestió d’expedients, destinat als ajuntaments que tenen menys de 5.000 habitants». Per l’ Ajuntament és un honor haver estat triat entre els 311 municipis de la província de Barcelona.

Per portar a terme aquesta transformació digital és necessària la formació en competències digitals de tot el personal de l’Ajuntament i la implantació d’eines tecnològiques, per la qual cosa, l’oficina d’atenció al ciutadà romandrà tancada al públic durant el matí dels dies 28 de maig i 4-7 i 8 de juny. Informem amb antel.lació a la ciutadania per tal que ho tingueu present si heu de fer gestions presencials i us recordem que podeu realitzar moltes gestions de manera telemàtica des del portal web www.latorredeclaramunt.cat .

Disculpeu les molèsties 

Darrera actualització: 21.05.2018 | 18:09