Notícies de govern i oposició

 • La Universitat Autònoma de Barcelona atorga el Segell Infoparticipa 2019 a la web de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt

  19 de maig de 2020

  L’Ajuntament de La Torre ha aconseguit el reconeixement del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el segell Infoparticipa 2019 que premia la qualitat en transparència. Amb aquest, ja suma quatre guardons. És el quart any consecutiu que la web del municipi torradà assoleix aquest guardó però enguany i amb motiu de la situació excepcional provocada per la Covid-19, l'acte presencial de lliurament de premis que organitza la Facultat de Ciències de la Comunicaciós’, sha hagut d’ajornar i caldrà esperar per anar a recollir el premi.

   

 • La Torre de Claramunt es declara MUNICIPI FEMINISTA

  18 de maig de 2020

  En el Ple celebrat dimecres 13 de maig 2020, l'Ajuntament refermava el seu compromís amb la lluita contra les desigualtats, la violència masclista, i la discriminació dels col·lectius LGTBI, aprovant per unanimitat una moció presentada per Esquerra Republicana i recolzada per tots els grups municipals en la qual s'acorda declarar La Torre de Claramunt Municipi Feminista.