Notícies

Pàgina 1 de 2
 • consell alcaldes 15 de març de 2018 En el Consell d'alcaldes van acomiadar ahir a l'inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia,

  Ahir, 14 de març, l' alcalde Jaume Riba, va assistir a l' acomiadament del Sr. Damià Larriba Gomà (Tavascan, 1966), Inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia, que va tenir lloc al Consell d'Alcaldes de l' Anoia.

  Tot seguit, es va passar a fer la presentació del seu relleu l' inspector Sr.Ramon Roig

 • diputació barcelona 15 de març de 2018 Convocatòria de selecció de personal del Pla d’informació i vigilància (PVI) -termini 23 de març

  La Diputació de Barcelona convoca un procés selectiu per tal de cobrir, mitjançant nomenament de personal funcionari interí, dins el programa temporal que anualment estableix el Pla d’informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI)  els següents llocs de treball : 
  Guaita-informador (S-01/18) .  
  Operador de comunicacions (S-02/18).

   

 • 15 de març de 2018 Convocada Sessió Ordinària de Ple

  La reunió en  Se ssió Ordinària  se celebrarà   el proper dia 19 de març  de 2018,   a les 20.30 h,  a la sala de Plens de l’Ajuntament

 • teulada cementiri Espoia 14 de març de 2018 Millores en diferents àrees del municipi realitzades pel personal de la brigada

  Durant aquestes setamanes s' han realitzat diferents tasques de reforma en diferents àrees del municipi .
  La brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament realitzen tasques de reforç i manteniment com les reparacions importants a les cobertes del cementiri d'Espoia, eliminant filtracions i canviant trams sencers de teules malmeses.
  S' ha pintat en equipaments esportius com el de Cal Anton.
  Amb ajuda del conserge de l'escola la Torre s'ha construït un sorral al Parc del Mil·lenni, perquè hi puguin jugar  tots els nens i nenes del Municipi. 

   

   

 • volei club femení 12 de març de 2018 La Torre de Claramunt Volei Club unides pel dia internacional de la dona.

  Dimecres passat, les noies que composen els diferents equips femenins de La Torre de Claramunt Volei Club es va concentrar  a la  pista del pavelló d'esports del Vinçó i es van col.locar formant  el símbol femení per fer una foto de tots els equips femenins que conformen el club .

 • vies blaves 2018 12 de març de 2018 Projecte vies blaves Barcelona al Campus motor de Castellolí

  L' Alcalde Jaume Riba va assistir a la presentació del projecte ViesBlaves, dirigida pel srs. Agustí Serra, director general d'urbanisme de la Diputació de Barcelona  i sr.Josep Armengol, sots director general d'urbanisme .

  El projecte ViesBlaves és un projecte d'ordenació urbanístic i de desenvolupament turístic del país, aprofiant el paisatge i els cursos fluvials amb respecte pel territori.
  Són 58 municipis iniciant aquest magnífic projecte, donant vida de nou als rius, amb 243 km de camins per a vianants i mitjans no motoritzats.
  Les ViesBlaves situaran el territori d'influència dels rius Anoia, Cardener i Llobregat en el mapa del turisme sostenible d'Europa.

 • 12 de març de 2018 Licitació pel concurs del quiosc de la piscina municipal

  S' ah publicat a e-tauler la licitació perl concurs del quiosc de la piscina municipal

 • inauguració fira ensenyament Masquefa 8 de març de 2018 Inauguració Fira Futur d'Ensenyament 2018 a Masquefa

  L'Alcalde Jaume Riba i el regidor d' Ensenyament sr.Manel Puig, han estat convidats avui 8 de març a la inauguració de la dotzena edició de la Fira d'Ensenyament a Masquefa.
  Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

   

 • ban reglament incendis forestals 6 de març de 2018 BAN Reglament d'incendis forestals

  Reglaments sobre incendis forestals en dates compreses entre el 15 de març i el 15 d'octubre

 • inauguració caldera 2018 5 de març de 2018 Inauguració de la caldera biomassa a Vilanova d'Espoia

  El passat divendres 2 de març va tenir lloc la inauguració de la caldera de biomassa del CEIP Torrescasana, ubicada en els terrenys de l’antic camp de futbol. 
  A l’acte hi van assistir l'equip directiu del projecte, l’alcalde i regidors de l’Ajuntament de la Torre i membres del centre educatiu. La caldera ha estat finançada en la seva totalitat per l'Ajuntament de La Torre de Claramunt amb un pressupost total de 130.000euros.

 • inauguració carretera 2018 28 de febrer de 2018 Dissabte 24 de febrer va quedar inaugurada l'ampliació del tram de carretera BV-2134

  Dissabte 24 de febrer va quedar inaugurada l'ampliació del tram de la carretera BV-2134 . L'acte el va presidir el Sr.Marc Castells, vicepresident segon i president de l'Àrea de Desenvolupament Local de la Diputació de Barcelona,

 • 22 de febrer de 2018 Aprovació d’una ordenança municipal de defensa dels camins rurals

  L’Ajuntament, en sessió de Ple de data 21/02/2018, ha aprovat inicialment el text de l’ordenança municipal de defensa dels camins rurals.

  S'adjunta més informació

 • 22 de febrer de 2018 Aprovació de l'ordenança sobre prestacions socials

  L’Ajuntament, en sessió de Ple de data 21/02/2018, ha aprovat inicialment el text del Reglament Municipal regulador de les prestacions econòmiques de caràcter social, obrint un termini de 30 dies naturals des del de la publicació del corresponent anunci al BOP per tal que els interessats la puguin consultar i. si s’escau, presentar les seves al·legacions, reclamacions i/o suggeriments.

  Adjuntem Reglament municipal de prestacions socials

 • 22 de febrer de 2018 Aprovació del conveni de col·laboració per al Pla Educatiu d’Entorn.

  S' ha aprovat en el Ple del 21 de febrer  el conveni interadministratiu de col·laboració entre la Generalitat, l’Ajuntament de Capellades i l’Ajuntament de La Torre de Claramunt per al Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit educatiu dels alumnes  i contribuir a la cohesió social en la nostra zona escolar.

   

 • 22 de febrer de 2018 Aprovació de la licitació per les obres d'instal.lació de la gespa artificial al camp de futbol

  L’Ajuntament, mitjançant acord plenari de data 21/02/2018, ha aprovat inicialment el Plec de Clàusules Administratives Particulars que han de regir el procediment obert amb més d’un criteri de valoració per a l’adjudicació del contracte d’obres de pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol de Vinçó.

  Adjuntem documents amb més informació

 • inauguració carretera BV2134 2018 19 de febrer de 2018 Inauguració de les obres realitzades a la carretera BV-2134

  Dissabte 24 de febrer inaugurem la carretera BV-2134 a les 12 del migdia , i ho farem amb una baixada en patins, patinet, monopatí, patí elèctric. Anima't a fer la baixada patinant!

  A les 12:30h es realitzarà l’acte inaugural presidit pel Sr.Marc Castells, vicepresident segon i president de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona .

  Seguidament es farà l'entrega d'un diploma i un obsequi a tots nens i nenes participants.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38