Notícies

Pàgina 1 de 2
 • barraques go 23 de maig de 2018 Aquest cap de setmana comença Barraques Go! Descobreix un paisatge, caça barraques i guanya premis!

  Des d’aquest dissabte 26 de maig i fins al 24 de juny, estarà actiu el joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç i les barraques de pedra seca de l’Anoia.

 • BEQUES 2018 23 de maig de 2018 Convocatòria d'ajuts escolars 2018-2019

  S' obre el període per sol.licitrar les diferents beques . Els terminis són els següents : 

  LLIBRES DE TEXT INFANTIL I PRIMÀRIA: 14 DE MAIG AL 13 DE JUNY
  LLIBRES DE TEXT SECUNDÀRIA: 14 DE MAIG AL 13 DE JUNY
  TRANSPORT ESCOLAR MATÍ-TARDA: FINS AL 13 DE JUNY
  TRANSPORT MIGDIA: FINS AL 22 DE JUNY
  AJUTS PER LA REALITZACIÓ D'ESTUDIS POSTOBLIGATORIS D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA : de l'1 al 30 de JUNY.

  Més informació al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament. On podreu consultar les Bases i veure els corresponents anuncis. 

   

 • sfb volei coelgi alemany 23 de maig de 2018 El passat cap de setmana es van jugar els últims partits de lliga de vòlei d'aquesta temporada 2017-18.

  Tot i no haver assolit cap victòria, van haver partits molt emocionants com el de les noies del Sènior A, que van arribar a un tie lluitant cada punt com si fos l'últim contra SD Espanyol.

 • etauler 22 de maig de 2018 Llistat d'alumnes preinscrits i barems de les llars curs 2018-19

  Avui ha sortit publicat el llistat dels alumnes preinscrits i resolució dels barems de les llars de La Torre de Claramunt i de Vilanova d'Espoia  pel curs 2018/2019 .
  El dia 01/06 es publicaràn els llistat definitius.

 • oficina ajuntament tancat 21 de maig de 2018 L’Ajuntament de La Torre de Claramunt, cap a la transformació digital

  A l’Ajuntament estem realitzant canvis d’organització per adaptar-nos a l’administració digital.
  El nostre Ajuntament ha estat triat per la Diputació de Barcelona i el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya per fer les proves pilot per implantar una metodologia de treball i l’ús d’un gestor d’expedients a tots els ajuntaments de la província de Barcelona.

 • tallers de cuina 2018 21 de maig de 2018 Tallers de cuina a la Torre de Claramunt, t'animes?

  A la Torre de Claramunt, gràcies a l'espai de la cuina que ens cedeix l'escola CEIP la Torre, podrem aprendre o a millorar en el món de la cuina!!!
  Els  tallers es realitzaran els dissabtes de 10 a 12:30h , i tindran un cost de 8€ cadascun, amb la degustació del plat a l'acabar.

  10 de març: Aprendrem a fer dos tipus d' arròs, un rissoto i un arròs fred amb salmó marinat 
  14 d'abril: entrants de festa originals, i fàcils
  5 de maig: toca pizza però casolana
  2 de juny: cuina d' aprofitament.

   

 • visites castell 2018 21 de maig de 2018 Reservar plaça per visitar el Castell de La Torre de Claramunt

  Fa uns dies, l'Ajuntament anunciava que s' havia signat un conveni amb els propietaris i residents del Castell de La Torre de Claramunt per poder obrir les portes al públic.
  Anoia Turisme serà l'empresa que organitzarà les visites guiades  i en gestionarà les reserves .
   

 • piscina 2018 18 de maig de 2018 Aquesta any la piscina municipal de la Torre de Claramunt obre les portes el 4 de juny !
 • neteja boscos 2018 14 de maig de 2018 La Torre de Claramunt es va sumar al Let’s Clean Up amb la neteja del bosc el passat cap de setmana

  El passat dissabte 13 de maig, l'Ajuntament de La Torre de Claramunt va programar una jornada popular de neteja del bosc sumant-se així a la campanya Let's clean up Europa !, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il•legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 • hora del conte a la llar la torre 14 de maig de 2018 L'hora del conte a La Torre organitzada pel bibliobús

  El passat divendres 11 de maig al matí, els nens/es de la llar d’infants, juntament amb els alumnes de cicle d’infantil de l’escola, van gaudir de l’hora del conte amb l’espectacle “ANIMALS DE TOTS COLORS” a càrrec de la Clara Gavaldà. Els/les petits/es espectadors/es van passar una bona estona amb l’activitat organitzada pel “Bibliobús Montserrat”, per fomentar els contes i llibres entre els més menuts.

 • L'Ajuntament de La Torre de Claramunt, oficina per tramitar la vostra identificació digital 14 de maig de 2018 L'Ajuntament esdevé oficina de serveis d'Identitat Digital de Catalunya (idCAT)

  Us podreu adreçar a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt per tal que el personal de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania us tramiti el certificat digital idCAT.   
  Podeu sol.licitar presencialment: L' idCAT Certificat, que requereix descarregar un programari al vostre ordinador i/o  l ' idCAT Mòbil que només requereix disposar   d'una adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil. 
  Amb l'idCAT mòbil podreu realitzar una cinquantena de tràmits des del portal web de l'Ajuntament. 

  Si no us voleu desplaçar fins a les oficines de l'Ajuntament, podeu tramitar l'idCAT des d'internet tant si disposeu de certificat digital o no en disposeu.
  Als documents adjunts, disposeu d'un manual amb les instruccions per tramitar-lo per internet i sense certificat digital. 

  Contacteu amb l'OAC i us orientarem en aquests processos. 

 • clausules abusives 14 de maig de 2018 La Diputació de Barcelona continua oferint assessorament personalitzat i gratuït en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs

  La Diputació de Barcelona proporciona atenció individualitzada i gratuïta a les persones consumidores en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris. Aquest servei es va materialitzar el juliol de l’any passat amb la signatura de convenirs de col.laboració amb els Col·legis Professionals de l’Advocacia.

  Per a més informació cliqueu a l'enllaç adjunt a la dreta.

 • activitats piscina 2018 10 de maig de 2018 Diferents activitats d'aigua a la Piscina Torresport per aquest estiu 2018

  Ja estan obertes les inscripcions per les diferents activitats d'aigua que ofereix l'Ajuntamnet de La Torre de Claramunt a la Piscina de Torresport .
  Aquagym matí i vespre per a totes les edats, Cursets de Natació  per nens de 4 a 12 anys , i esports d'aigua pels joves de 12 a 16 anys.

 • barraques go 2018 9 de maig de 2018 Guanya premis descobrint les barraques de pedra seca de l’Anoia amb l'aplicatiu barraques GO

  Els alcaldes de La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Castellolí presenten Barraques Go! un joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç local i el paisatge (les barraques de pedra seca) de l’Anoia


   

 • casal estiu 2018 9 de maig de 2018 Obrim inscripcions pel casal d'estiu 2018

  Han començat les inscripcions pel CASAL D' ESTIU 2018 . Casal que obrirà les portes 25 de juny, durant les 5 setmanes de juliol, i aquest any  també s' ofereix la primera setmana de setembre.
  Les inscricpions i pagaments es podran  realitzar a les oficines de l' Ajuntament en horari de matins, o bé al centre social , en horari de tarda.
  Data màxima per les inscripcions és el 16 de juny.
  Es realitzarà una reunió informativa el divendres 1 de juny a les 19h al centre social Sant Joan Baptista

 • roda premsa 3 alcaldes 7 de maig de 2018 Comença el porta a porta a Tous i Jorba, els primers dels 22 que hi ha previstos aquest mesos de maig i juny

  Jorba i Sant Martí de Tous són des d’aquest dilluns els primers municipis que posaran ja en pràctica el nou model de recollida de residus basat en la recollida porta a porta.La resta de municipis s’aniran incorporant de forma esglaonada al llarg d’aquest mes de maig i juny.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38