Notícies

 • cassola 2018 13 de novembre de 2018 Vilanova d'Espoia va celebrar amb gran èxit de nou la 5a Festa de l’Olla de Murri i de la Cassola de Vinya

  El passat diumenge 11 de novembre Vilanova d'Espoia va celebrar la festa dedicada a la Cassola de Vinya i l’Olla de Murri. Enguany era la cinquena edició d’una festa que cada cop pren més protagonisme en el calendari local i que pren l’atenció no només dels torredans i torredanes sinó també d’altres municipis veïns.

 • e-tauler 12 de novembre de 2018 Canvi horari d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt

  S'ha modificat l'horari d'atenció al ciutadà, tant presencial com telefònica, a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, passant a ser de 9h a 14h, en lloc de 9 a 14:30 com fins ara.
  L'atenció al ciutadà de dilluns i dimecres de 17 a 20h segueix igual.

  Per a més informació podeu accedir al e-tauler clicant a l' enllaç e-tauler adjunt.

 • e-tauler 12 de novembre de 2018 Publicació a l'e-tauler de l'aprovació de la modificació de les ordenances 2019

  L’Ajuntament de La Torre de Claramunt, reunit en sessió del Ple de data 29/10/2018 ha aprovat , entre d'altres els acords de les ordenaces següents i s'adjunta l'enllaç per a més informació.

 • molins torre 2018 12 de novembre de 2018 6a jornada de partits de segona i tercera divisió de Tennis taula

  2ª Provincial “A”  : CTT MOLINS DE REI 5 - CTT LA TORRE DE CLARAMUNT 1  i  3ª Provincial  TT CASTELLDEFELS 6 -  CTT LA TORRE DE CLARAMUNT 0

 • Pinedes halloween 2018 7 de novembre de 2018 Passatge del Terror a Pinedes de l'Armengol amb personatges terrorífics

  El passat dissabte 3 de novembre, la comissió de festes de Pinedes de l'Armengol amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, va organitzar una nova edició del Passatge del Terror “Halloween” 

   

 • joves disfrassats halloween 2018 7 de novembre de 2018 El túnel del terror de la Torre de Claramunt conclou un cop més amb èxit!

  El passat dimecres, vigília del dia de Tots Sants, el jovent de la Torre de Claramunt va organitzar per segona vegada una nit temàtica ambientada en la tradició anglesa de Halloween.
  Tot i l’impediment de la pluja i el fred, el poble va tornar a venir al Centre Social amb ganes de gaudir del túnel del terror, seguit d’un sopar popular i una nit amb música per a tots els públics.

 • equips volei 2018 5 de novembre de 2018 Presentació dels vuit equips de vòlei a La Torre de Claramunt

  El passat diumenge 4 de novembre va tenir lloc al pavelló d'esports municipal de Vinçó, la presentació dels 8 equips de vòlei de la Torre Vòlei club amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, la Sra. Maribel Zamorano i l'alcalde Sr. Jaume Riba i Bayo.

 • halloween port aventura 5 de novembre de 2018 Sorteig de 50 entrades per a Port Aventura Halloween 18 de novembre

  El departament de Joventut del Consell Comarcal de l'Anoia sorteja 50 entrades per a joves de la comarca i 4 d'elles seran per a joves empadronats a La Torre de Claramunt ! 
  Està dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que estiguin empadronats a La Torre de Claramunt.

  Per a més informació cliqueu a l'enllaç 

 • ombra al parc infantil 30 d'octubre de 2018 Ja tenim els dos projectes guanyadors sorgits de les votacions ciutadanes en el procés participatiu 2018

  El primer procés de participació ciutadana culmina amb els vots majoritaris per l'elecció de la construcció d'una zona d'ombra a la zona de jocs infantils del parc de Pinedes de l'Armengol i la instal·lació de fanals del camí del Xaró cap al camp de futbol.

 • sorteig entrades castell 2018 29 d'octubre de 2018 Sorteig de 10 entrades dobles per a la visita al Castell l'1 de desembre

  Sorteig de 10 entrades dobles per a una visita guiada al Castell de la Torre el dia 1 de desembre de 2018 a les 11h.

  Del 2 al 22 de novembre aconsegueix la teva butlleta per cada compra superior a 5€ en els comerços participants 
  Després de la visita, es farà un sorteig de productes dels establiments adherits entre els assistents a la visita 

 • emprenedoria anoia jove 29 d'octubre de 2018 Les Tardes d’Emprenedoria amb Anoia Jove

  L’Oficina Jove de l’Anoia enceta les Tardes d’Emprenedoria: una xerrada informativa, un taller sobre habilitats emprenedores i un cas real de posada en marxa el teu propi negoci.
  L’objectiu és informar sobre el procediment, serveis d’assessorament com la Xarxa Emprèn, ajuts i subvencions, així com dotar d’eines als i les joves que alguna vegada s’hagin plantejat muntar el seu propi negoci i no saben per on començar o si la seva idea és viable.

 • assatjament 2018 25 d'octubre de 2018 El Consell Comarcal de l’Anoia presenta una campanya de prevenció de l’assetjament .

  El passat 18 d’octubre la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal va presentar el circuit de detecció i intervenció enfront de l’assetjament entre iguals així com la campanya de prevenció i sensibilització per donar resposta als casos d’assetjament entre iguals (bullying) que es detectin a la comarca de l’Anoia.

 • signatura ajut la caixa 24 d'octubre de 2018 La Fundació La Caixa atorga a l' Ajuntament una subvenció de 3000 euros per finançar programes socials

  Dins el programa Obra social La Caixa, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha rebut un ajut  per tal de finançar els programes socials que du a terme l'Ajuntament .

 • L'Ajuntament de La Torre de Claramunt, oficina per tramitar la vostra identificació digital 14 de maig de 2018 L'Ajuntament esdevé oficina de serveis d'Identitat Digital de Catalunya (idCAT)

  Us podreu adreçar a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt per tal que el personal de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania us tramiti el certificat digital idCAT.   
  Podeu sol.licitar presencialment: L' idCAT Certificat, que requereix descarregar un programari al vostre ordinador i/o  l ' idCAT Mòbil que només requereix disposar   d'una adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil. 
  Amb l'idCAT mòbil podreu realitzar una cinquantena de tràmits des del portal web de l'Ajuntament. 

  Si no us voleu desplaçar fins a les oficines de l'Ajuntament, podeu tramitar l'idCAT des d'internet tant si disposeu de certificat digital o no en disposeu.
  Als documents adjunts, disposeu d'un manual amb les instruccions per tramitar-lo per internet i sense certificat digital. 

  Contacteu amb l'OAC i us orientarem en aquests processos. 

Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38