Notícies

 • 17 de gener de 2019 Posat en marxa l' execuxió d' un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2018

  Avui comencen les obres de la instal.lació de balises al camí que va del camp de futbol a l'Urbanització del Xaró.

  Aqueat projecte va ser un dels guanyadors en les votacions  que es van fer entre 11 propostes.

  El projecte consistia en la instal.lació de llums al llarg del camí que enllaça La torre amb la Urbanització del Xaró, començat pel camp de futbol des del carrer major.

  la instal.lació ha tingut un cost total final de 14

   

 • tarifes 2019 16 de gener de 2019 Actualització dels horaris i tarifes dels busos Montferri 2019
 • Fibra òptica Iguana 15 de gener de 2019 Iguana, companyia de telecomunicacions, comença el desplegament de la seva pròpia xarxa a La Torre de Claramunt

  Aquesta setmana han començat els treballs de desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a La Torre de Claramunt. Les tasques d’estesa han començat per La Torre Baixa, La Torre Alta, Camaró, La Rata i el Xaró i, entre febrer i març, està previst arribar a Vilanova d’Espoia i a Les Pinedes d’Armengol.

 • Esparreguera Torre 14 de gener de 2019 3ª Provincial “A” CTT ESPARRAGUERA  6   - CTT LA TORRE 0

  3ª Provincial “A” UNA ENCONTRE MÉS PER A APRENDRE

  Un encontré més per a aprendre i intentar millorar, que en definitiva és el que es demana als joves jugadors en formació del Ctt La Torre de Claramunt, que aquest cap de setmana s'han enfrontat a palistes amb molta més experiència la qual cosa va quedar reflectit en el resultat.

   

 • Torre LLuisos 14 de gener de 2019 2ª Provincial “A” CTT LA TORRE 5   - LLUÏSOS DE GRÀCIA  1

  EXCEL·LENT INICI DE LA SEGONA VOLTA

  Excel·lent inici de la segona volta per part del Ctt La Torre de Claramunt que no va donar opcions al conjunt del barri Gràcia. A destacar la recuperació de nivell de joc, tant de Xavi Pérez com de David Sala Jr. que es va trobar a faltar en la primera volta, que juntament amb la constància en els resultats de David Sala, donen sens dubte més solidesa a l'equip.

   

 • nou nat torredà 2019 9 de gener de 2019 El primer anoienc de l'any 2019 ha estat torredà

  El dia 1 de Gener a les 20:06h amb un pes de 3.030 Kg, naixia el primer anoienc de l’any 2019.
  Es diu Andrés i és fill de l’Ana i del Francisco Javier, veïns de Pinedes de L'Armengol.

  Des de l'Ajuntament, l'Alcalde de La Torre de Claramunt , Sr.Jaume Riba  i la regidor de Cultura, Sra. Ana Madrid, li han volgut fer entrega d'un obsequi .

 • nadal 2018 7 de gener de 2019 La cavalcata de Reis posa punt i final a les festes de Nadal de La Torre de Claramunt

  Les festes nadalenques començaven amb l'arribada del Pare Noel el 23 de desembre i el 24 s’acomiadava en el centre social de Pinedes de l'Armengol.

 • calendari 2019 porta a porta 4 de gener de 2019 Butlletí informatiu dels resultats del porta a porta 2018 i els calendaris de recollida pel 2019

  Aquests dies heu d'haver rebut a les vostres bústies el butlletí informatiu d'Anoia Verda amb els resultats obtinguts aquest semestre 2018 amb la recollida porta a porta, juntament amb el calendari de NUCLI o d' URBANITZACIÓ per aquest any 2019.

  Adjunt trobareu l'enllaç per poder consultar el butlletí i els calendaris.

  També podeu trobar tota la informació realcionada amb la recollida a la plana web de l' Ajuntament.

 • colonia de gats 2019 3 de gener de 2019 La Torre de Claramunt comença amb la primera fase de control de les colònies de gats

  L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha engegat un projecte per tenir un control de les colònies de gats del municipi i evitar-ne el creixement desmesurat.
  Així, es volen evitar els inconvenients generats per la presència de gats abandonats, perduts o ensalvatgits en diferents zones del municipi.
  El projecte compta amb la col·laboració del centre veterinari de Capellades

 • 2 de gener de 2019 Pressupost econòmic aprovat pel 2019

  El 19 de desembre de 2018 , en Ple Ordinari, van ser aprovats els Pressupostos municipals per amplia majoria:

  6 vots a favor Pdecat, 1 vot a favor ERC, 1 abstenció ACIRE, 3 vots en contra ICV i PSOE

 • eleccions municipals 2019 26 de novembre de 2018 Eleccions municipals el 26 de maig per a persones estrangeres

  El proper dia 26 de maig de 2019 se celebraran eleccions municipals i els ciutadans i ciutadanes estaran cridats a exercir els seus drets polítics, en aquest cas, a través de l’elecció dels seus representants al Ple municipal.

  La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya informa que el marc normatiu actual permet que les persones estrangeres que siguin ciutadanes de la Unió Europea o de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile, puguin votar a les eleccions municipals, però per poder exercir aquest dret han de complir uns tràmits previs sense els quals no estaran inscrits al cens electoral, requisit indispensable per a fer-lo efectiu.

Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38