La Torre de Claramunt inicia un gran projecte de seguretat ciutadana 

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 11:30

El municipi vigilarà les vies d’accés a la població amb nous sistemes de videovigilància i lectura de matrícules. 

En una aposta ferma per millorar la seguretat del municipi, i amb l’objectiu d’optimitzar el treball dels cossos de seguretat, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha iniciat aquest 2018 un ambiciós projecte de seguretat, equipant les vies d'accés a la població amb nous sistemes de videovigilància i lectura de matrícules de darrera generació.  

Els habitants dels nuclis i urbanitzacions aïllades també queden protegits per aquestes barreres tecnològiques, que aporten un avantatge als agents municipals, que compta amb un centre de control que els permet actuar d’una forma més eficient i anticipada davant de les potencials amenaces. A més, l’innovador projecte aprofita les comunicacions en xarxa i sense fils entre els sistemes, permetent futures actualitzacions i millores dels equips integrats. És, per tant, una gran aposta de futur que situa el municipi a l'avantguarda de la seguretat municipal. 

Aquesta tecnologia de reconeixement de matrícules s’ha convertit en una clara tendència com a mesura preventiva de seguretat, gràcies a la seva efectivitat i el seu caràcter poc invasiu per a la població. Utilitza l’anàlisi intel·ligent de vídeo per reconèixer les matrícules, creuant la informació obtinguda amb les bases de dades de la policia per generar avisos davant de vehicles sospitosos. 

D’aquesta manera, la Torre de Claramunt fa realitat l’aposta per modernitzar la seguretat i garantir el benestar dels seus ciutadans amb noves solucions que ja han ajudat a reduir dràsticament les taxes de fets delictius a altres experiències en l’àmbit municipal en territori català.  

Darrera actualització: 26.11.2018 | 11:36