Inauguració Fira Futur d'Ensenyament 2018 a Masquefa

Dijous, 8 de març de 2018 a les 12:00

L'Alcalde Jaume Riba i el regidor d' Ensenyament sr.Manel Puig, han estat convidats avui 8 de març a la inauguració de la dotzena edició de la Fira d'Ensenyament a Masquefa.
Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

 

La Sala Polivalent i el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo són l’escenari d’aquest projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La Fira ofereix als visitants de les 10h. a les 13:30h. i de les 16h. a les 18h. estands d’oferta formativa, punts d’orientació, espais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostren diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Entre d'altres, hi ha un "Espai d’experiències " on professionals de diferents branques imparteixen xerrades al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa sobre com van cursar els seus estudis i com després els apliquen i han trobat una feina. Hi ha també diferents conferències que tracten l’àmbit social, científic, físico-esportiu, humanístic, de cossos de seguretat, tecnològic i sanitari.

 

Darrera actualització: 12.03.2018 | 09:49

Imatges

inauguració ensenyament masquefa inauguració ensenyament masquefa