Festa Major de Pinedes de l' Armengol Agost 2017

Dimarts, 22 d’agost de 2017

Durant el cap de setmana començant el dijous 10 fins el diumenge 13 d'agost , van estar diversos els actes que convidaven a sortir al carrer i a gaudir de les Festa Major de Pinedes de l' Armengol. 

Dijous 10, de 9 a 21 h es va celebrar el Mercat de 2a mà en què els veïns del poble podien portar el que tinguessin a casa, posar-hi preu i mercadejar amb la resta d’assistents. A la tarda els més petits van poder gaudir amb els “xuli jocs”, seguits de l’elecció de la pubilla .

Divendres al matí, començava el campionat de futbol sala amb equips organitzats pels veïns del municipi. A la tarda Festa de Colors, i a la nit, concert i ball per a tots els públics amb els "De Gala" .

Les activitats de dissabte van arrancar amb el taller de mandales i la festa de l’escuma. Al migdia, dinar i jocs en família, i a la tarda el “Parck Mulla’t” seguit de l’espectacle de la humorista i showwoman Mayte Carreras. La música de l’Orquestra Glacé i la disco mòbil van tancar la nit . La festa major acabava diumenge 13 amb la 7a trobada motera al matí i  l’espectacle infantil “Més tumàcat” i la xocolatada a la tarda  i finalment  , a les 21 h. el sopar de germanor, les havaneres i el ball de cloenda amb l’Agustí i els seus teclats.

Darrera actualització: 4.09.2017 | 13:49