Festa Major 2018 a La Torre de Claramunt amb un èxit de participació en tots els actes

Dimecres, 27 de juny de 2018 a les 00:00

Un any més la Festa major a La Torre de Claramunt s'ha viscut intensament  amb molta participació de tots els veïns i veïnes en tots els actes programats !!
Si voleu veure més fotos de la festa major podeu clicar a l'e nllaç del facebook de l'Ajuntament .

El divendres 22 de juny, començava el Pregó de la Festa Major a càrrec dels alumnes de 6è de primària del Ceip la Torre  amb  ballada de gegants i falcons de Vilanova d’Espoia i actuació dels bastoners de sant Quintí de Mediona, a la Plaça de l’Ajuntament. Seguidament es va poder gaudir d'una gran exposició, de més de 30 motos antigues al centre social Sant Joan Baptista que va estar oberta els 3 dies que va durar la Festa Major.
Sota un marc incomparable al recinte Torresport al vespre va tenir lloc el sopar de Festa Major que enllaçava amb el ball de l’orquestra de versions HOTEL COCHAMBRE  i seguidament DJ SERGI DOMENE DE FLAIX FM, que acollia a més d'un miler de persones  .

Al dia següent , començava el matí amb una MAASTERCLASS de gimnàs dirigida per Diana Carrasco, monitora que ja fa classes durant tot l' any al centre social. I mentre a la baixada del carrer Sant Joan Baptista hi podíem veure el tobogan gegant .
A la tarda, al parc del Mil·lenni, els més animats participaven de la festa holly combinada amb la festa de l'escuma.
A la Plaça de l'església es podien ballar sardanes amenitzades per l'orquestra Selvatana , tot esperant l' arribada de la flama del Canigó al recinte Torresport, que enguany arribaven amb bicicleta, i finalitzava al vespre donant coca i cava per a tothom.
A mitja nit , es gaudia d' un clima perfecte per ballar amb l’orquestra SELVATANA al Recinte Torresport .

Diumenge 25 de juny, de bon matí , a la Parròquia de Sant Joan Baptista feien la missa de Pelegrins. 
Al migdia, el mar d'escuma al Parc del Mil·lenni, mentre a la  Parròquia de Sant Joan Baptista es feia l'ofici solemne de la Festa Major. 
A la tarda es va poder gaudir d' una exhibició que ens feien les alumnes de diferents classes de ball que s'ofereixen al centre social durant tot l' any , com són la dansa de la Polinesia, el hip hop de joves, zumba , i sevillanes.
Mentre a davant el centre social els més petits gaudien de l' Animació infantil amb Gil Rataplam, amb berenar pels més petits.  
El fi de festa es tancava amb les havaneres Son de l' havana al Recinte Torresport i amb rom cremat i coca pels assistents.

El programa esportiu començava divendres amb Volèi sènior masculí la Torre 2012 contra 2018 al Gimnàs CEIP La Torre. El dissabte tocava VI OPEN TENNIS TAULA TORRE DE CLARAMUNT també al gimnàs .

Diumenge, es celebrava VIII QUADRANGULAR TENNIS TAULA FESTA MAJOR  CTT LA TORRE DE CLARAMUNT, CTT ELS AMICS DE TERRASSA, CTT MONTBUI, CTT VILANOVA DEL CAMÍ,

 

 

Darrera actualització: 20.09.2018 | 12:11