Diumenge 16 de setembre va quedar inaugurada la gespa artificial del camp de futbol de Vinçó

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 00:00

Diumenge va quedar inaugurada la tant esperada gespa artificial del camp de futbol de Vinçó, a la Torre de Claramunt , acompanyant la cel.lebració de l'acte al voltant de 400 veins i veïnes del poble.

L’acte inaugural va ser presidit per l’Excm. president de la Diputació de Barcelona, Sr. Marc Castells, juntament amb l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba i Bayo, participant Maite Fandos, la diputada d’Esport de la Diputació de Barcelona, Jaume Riba Ramos, segon tinent d’alcalde i regidor d’Esports , Cristian Merino , el president de la UE La Torre de Claramunt, entre d’altres regidors i regidores.

En els parlaments, l’alcalde Jaume Riba, va fer referència a la importància d’aquesta millora per a la pràctica del futbol en el municipi i va remarcar que a partir d’ara els torredans i torredanes disposaran de nous serveis dins d’uns equipaments de qualitat. El regidor Jaume Riba Ramos va agrair a la corporació i a tots els implicats en la obra la seva col·laboració. El president del club UE la Torre, Cristina Merino , va tenir unes paraules d'agraïment  per tota la junta directiva, per tots els esprotistes que fan possible que hi hagi el club, i va fer entrega d'una placa en agraïment a l'alcalde pel seu recolzament al club i al regidor d'esports per haver aconseguit finalment la instal.lació de la gespa que tant havien desitjat.
Per la seva part, el president de la Diputació, Marc Castells, va destacar el compromís de la Diputació amb els seus municipis per millorar la qualitat de vida i la pràctica de l’esport, sinònim de salut , però en aquest cas també de cohesió social.

La principal actuació que s’ha desenvolupat consisteix en la pavimentació amb gespa artificial del camp, arranjament d’instal·lacions del camp  entre les quals hi ha la millora del talús lateral, l’execució d’una coberta  per a les grades i la millora de l’enllumenat que disposa d’una potència actual de 20.000w a tot el camp.

La Diputació de Barcelona va aprovar un ajut econòmic de 356.000,00 euros l’any 2016 per a la “pavimentació amb gespa artificial camp de futbol de Vinçó” i un altre per import de 60.000,00 euros l’any 2018 per al mateix concepte, amb una inversió global de la corporació de 416.000euros.

Per tancar la inauguració, l'alcalde Jaume Riba i el president Marc Castells van descobrir una placa commemorativa de la remodelació i obres efectuades al camp de futbol.

Posteriorment a la inauguració, el president Castells va signar el llibre d’honor al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament.

 A la tarda va tenir lloc el primer partit de lliga , UE la Torre versus el CF La Llacuna, quedant un resutlat a favor de 4 a 1.

 

Darrera actualització: 19.09.2018 | 14:03