Amb la cavalcada dels Reis de l' Orient s’ acabaven les festes nadalenques

Dimecres, 10 de gener de 2018 a les 00:00

A Pinedes de l'Armengol la primera activitat que obria les festes de Nadal va ser el Saló de la Infància on els nens van poder gaudir d’ activitats durant els dies 22, 23 i 24 de desembre.

El Pare Noel va arribar a La Torre de Claramunt el 23 de desembre i el 24 s’ acomiadava en el centre social de Pinedes.

El mateix 23 es va fer entrega de la megapanera valorada en 650€. El mateix 23 es va fer entrega de la megapanera valorada en 650€. Aquesta va ser una nova iniciativa que l’ Ajuntament ha volgut organitzar aquest any i fer- ho coincidir en festes nadalenques amb l’ objectiu de fomentar el comerç local i que els veïns i veïnes compressin en els establiments del municipi, destacant els valors de proximitat. Objectiu aconseguit amb molt bona acollida!

 El 27 al centre social Sant Joan Baptista el patge Faruk recollia les cartes de desitjos dels nens i nenes , i el dia 30 es dirigia al centre social de Pinedes.

La nit del 31 es celebrava la Festa de Cap d'any a Pinedes i la Torre per acomiadar amb música l’ any 2017

La Cavalcada , amb les carrosses carregades de regals que duien a Ses Majestats els Reis d’Orient , acompanyats d’ un espectacular seguici de patges que repartien caramels a la mainada , va animar a totes les famílies que esperaven als diferents carrers i places de Pinedes, la Serra , Espoia i la Torre. Els Reis travessaven el passadís que els patges els feien il·luminant amb les seves torxes  indicant el camí per fer l’ adoració  i en direcció a l’ Ajuntament  on els rebria l’ Alcalde , Jaume Riba , que des del balcó oferia unes paraules al tots els veïns desitjant a tots els torredans i torredanes un bon any 2018 . Seguidament li va passar la paraula als Reis que van donar el seu missatge als nens i nenes, i a tot el públic assistent.

I es tancava així  el darrer acte de les festes de Nadal.

Darrera actualització: 29.01.2018 | 09:38