Activitats solidaries per a la marató de TV3 malalties infeccioses 2017

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Durant tot el dissabte 16 de desembre a la Torre i a Pinedes es realitzaran diferents activitats per recollir fons per a la Marató de TV3 d'aquest any.

Els diners recollits a la Marató solidària se sumaran a d'altres realitzades a tot Catalunya que aniran a parar a La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses.

A les Pinedes de l'Armengol amb cinema infantil a les 18 h. Tot seguit hi haurà un sopar, la màgia de George i el bingo solidari. A partir de les 22 h començarà la música i el ball amb Paradise, seguida de la disco mòbil a partir de 2/4 d'1 de la matinada.

Al centre social de la Torre de Claramunt acollirà una classe magistral de pintura de Josep Suñé seguida del sorteig dels quadres. De 10 a 14 h, els joves de la Torre organitzaran a les pistes de pàdel de Torresport el Torneig de pàdel.

A les sis de la tarda al centre social, activitats per a petits i grans.D ' una banda hi haurà el bingo per a majors de 18 anys, i de l'altra, un taller infantil de creació de titelles inspirades en la sèrie 'Érase una vez el cuerpo humano', en què les talleristes explicaran als infants d'on venen les infeccions i com poden curar-se.

Darrera actualització: 18.12.2017 | 10:44