Suport en la tramitació de beques d’estudis post obligatoris 2021 2022

Dimarts, 7 de setembre de 2021

El Punt d’Informació Juvenil de La Torre de Claramunt inicia un any més el servei d’acompanyament en la tramitació de les beques per a estudis postobligatoris (Règim general Ministeri i EQUITAT/AGAUR) durant els mesos de setembre i octubre ( fins l'11 d'octubre)
El servei començarà el proper 9 de setembre al Centre Social Sant Joan Baptista i al centre Font de l'Armengol a Pinedes de l' Armengol, per tal d’ajudar en la tramitació de la sol·licitud de les diferents beques. El suport es farà de manera presencial i caldrà demanar cita prèvia a través de la tècnica de joventut (679.964.684).

Quines beques puc demanar?
1. Beques règim general. Ministeri 

  • Estudiants de Batxillerat, Grau mitjà, grau superior, PFI, ensenyaments artístics específics, graus universitaris, màsters, etc

2. Beques equitat / agaur. Generalitat de Catalunya

  • Estudiants universitaris

3. Beques estudis postobligatoris. Ajuntament La Torre de Claramunt

  • Batx, Grau mitjà, PFI-PTT

4. Beques estudis superior. Ajuntament La Torre de Claramunt

  • Grau superior i estudis universitaris

Recordem que la informació sobre les beques pròpies de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt la podeu trobar clicant aquí 
Recordar també que totes les beques son compatibles entre elles, i per tant, es poden fer més d’una sol·licitud segons permeti el tipus d’estudi.
Adjuntem una infografia explicativa amb tota la documentació requerida.
Per demanar informació o gaudir d’aquest servei del servei es podrà demanar cita prèvia o enviar un whatsapp al 679.964.684 (Alícia Benito, tècnica de joventut).

 

Darrera actualització: 9.09.2021 | 10:33