Relació de Beques i Ajuts a la Torre de Claramunt pel curs 2021-2022

Dilluns, 17 de maig de 2021

L'objecte de la convocatòria és l’atorgament d'ajuts a famílies amb necessitats econòmiques i/o socials, amb l'objectiu de contribuir en l’acompanyament, socialització i educació dels infants i joves del nostre municipi en totes les etapes educatives, des de la Llar d’Infants fins als seus Estudis Superiors.

 

A partir de l'1 de juny s'obrirà el període per sol.licitar les diferents beques i ajudes per al foment de l’ensenyament  en beques en material escolar, ajuts per a estudis, transport escolar, i ajudes per al pagament de les quotes de la llar de La Torre i del nou grup de P1P2 del cicle educatiu infantil de l'escola Torrescasana.  

Es recomana que les sol·licituds es facin preferentment de forma telemàtica, tanmateix l’Ajuntament habilitarà un procediment per a tramitar l’ajut de forma presencial.

L’Ajuntament de la Torre ha habilitat 4 convocatòries d’ajuts segons l’etapa educativa, però d'aquestes només estaran actives les dues primeres i trobareu tota la informació en els enllaços adjunts.

  1. Llar d’Infants : Ajuts per mensualitat d’alumnes a les Llars d’infants o del grup P1P2 de primer cicle d’Educació Infantil de l’Escola Torrescasana
    Període de sol·licitud: obert tot l’any
     
  2. Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria : Ajuts per MATERIAL ESCOLAR  d’alumnes dels Centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària
    Període de sol·licitud: 1 al 30 de juny de 2021
  3. Educació Post Obligatòria (BATX, CFGM, PFI, PTT) : Ajuts per la realització d'estudis Post Obligatoris (BATX, CFGM, PFI, PTT)
    Període de sol·licitud: 1 al 31 d’Octubre de 2021

  4. Educació Superior (CFGS i UNIVERSITARIS) : Ajuts per la realització d’Estudis d’Educació Superior (CFGS i UNIVERSITARIS)
    Període de sol·licitud: 1 al 31 d’Octubre de 2021
    Atenció !!! Les sol·licituds les formalitzaran els estudiants telemàticament. ​L’Ajuntament habilitarà en cas necessari un procediment per a tramitar l’ajut a través de la tècnica de Joventud, Sra Alicia Benito, al tel. 679964684 o el email abenito@anoiajove.cat

  5. Ajuts Transport escolar Escola Torrescasana (migdia) : Ajuts pel transport escolar de Pinedes a l’escola Torrescasana al migdia que subvenciona l’Ajuntament
    Període de sol·licitud: fins el darrer dia de classe a l’escola
    Entitat a sol·licitar: Escola Torrescasana
Darrera actualització: 19.05.2021 | 14:20