La Torre de Claramunt s' adhereix al Manifest institucional amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones del 25 de novembre de 2017

Dijous, 16 de novembre de 2017

L'Institut Català de les Dones posa en marxa l’acció de sensibilització  Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Ens sumem, acompanyem i posem en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo.

Amb aquesta iniciativa també manifestem el reconeixement que fem des de les institucions de les violències sexuals amb tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la resposta amb els recursos de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Podem esborrar les violències sexuals de la societat si ens hi posem ara mateix. Ens toca esborrar el masclisme de les nostres vides.

Però avui dia els assetjaments i le sagressions sexulas encra es donen i per això és important saber que com a societat tenim un paper d' acompanyament i suport. Perdem la por a intervenir , a preguntar des del respecte.

També hi ha espais d' atenció i de suport , si vols pots trucar al 900 900 120 i us donaran la informació que necessiteu.

Darrera actualització: 16.11.2017 | 12:53