El nens i nenes del cicle mitjà de La Torre s'ha reunit amb l'alcalde de la Torre de Claramunt per parlar sobre la Festa Major

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 00:00

Dimecres 19 d'octubre,  una vintena d'alumnes de cicle Mitjà de l'escola la Torre es van reunir amb l'alcalde sr. Jaume Riba  per parlar sobre la Festa Major.

A la sala de plens els acollia l'alcalde i seguint un ordre, van començar a fer tot un plegat de preguntes relacionades amb la festa Major, com desde quan es celebra la festa Major, perquè es celebra per Sant Joan, qui i com s'organitza la Festa Major,  quines entitats hi col.laboren i hi participen, perquè hi ha municipis que la fan durar més dies i altres que la fan amb menys, van preguntar sobre qui decidia quines activitats es feien, on es feien i com . 

També estaven encuriosits per saber si ells també podrien participar- hi, i  l'alcalde els va dir que la Comissió de Festes i l'Ajuntament estava obert a totes les idees i propostes que tots els ciutadans aportessin, a l'igual que tothom hi pot participar i col.laborar .

L'alcalde va donar resposta a totes les preguntes i van marxar havent replegat tota la informació que necessitaven per realitzar el treball després a l'aula.

 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 10:30