V Pressupostos participatius 2024-25 (inici el procés)

Divendres, 3 de maig de 2024

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt engega la quarta edició dels pressupostos participatius per tal que els ciutadans i les ciutadanes puguin proposar i decidir com invertir 35.000€ amb iva inclòs del pressupost municipal.

LLIURAMENT DE PROPOSTES - Del 8 de maig de 2024 al 7 de juny de 2024 fins les 12 del migdia

Tots els ciutadans de la Torre de Claramunt o de segona residència poden fer propostes de projectes per a inversions per a qualsevol actuació de competència municipal ja sigui una inversió, una restauració, una compra de mobiliari, a realitzar en espais municipals oberts al públic en general. Tens alguna idea ?

Qualsevol persona empadronada al municipi i persones amb segona residència poden participar. Només cal omplir la fitxa de Proposta a través d'aquesta plataforma.

Recorda que pots sol·licitar suport tècnic de l'Ajuntament per tal que la teva proposta sigui ben ajustada a la realitat, demanant dia i hora de visita al correu colaual@diba.cat.

VALORACIÓ DE LES PROPOSTES – Del 10 de juny del 2024 al 22 de juliol de 2024

Una comissió formada per personal tècnic municipal serà l’encarregada de valorar que les propostes presentades compleixen amb els criteris establerts en el reglament. Aquelles que no els compleixin quedaran excloses de la fase de votacions.

Davant de dues propostes similars, els serveis tècnics municipals valoraran si es poden unificar de cara a la votació.

La comissió de seguiment, creada per aquests pressupostos participatius vetllarà pel bon funcionament i transparència del procés de valoració de les propostes presentades.

VOTEU LES MILLORS PROPOSTES – Del 2 de setembre de 2024 al 4 d'octubre de 2024 a les 13h

 

Qui podrà votar?

Totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Torre de Claramunt o amb segona residència al Municipi.

On puc votar?

*Mitjançant la pàgina web participa311-latorre.diba.cat des de les 9:00h del dia 2 de setembre fins les 13 del migdia del 4 d'octubre de 2024.

Es podrà realitzar la votació presencial, presentant-se amb el DNI, els mateixos dies al centres socials Sant Joan Baptista i Pinedes de l'Armengol de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h

 Es podran votar màxim dues propostes de projectes presentats.

Els projectes escollits s’iniciaran durant l’any 2025. 

 

Darrera actualització: 8.05.2024 | 10:57