Avui 8 DE MAIG engega la V edició dels pressupostos participatius 2024-25

Dilluns, 6 de maig de 2024

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt engega la cinquena edició dels Pressupostos participatius i obre a la ciutadania la decisió sobre a què destinarà 35.000 euros del pressupost municipal a repartir aquest import en dos projectes que no han de superar els 17.500 euros cada un amb l'iva inclòs. 

A partir de les 9:00h d'avui 8 de maig i fins a les 12:00 del migdia del dia 7 de juny podeu presentar les vostres propostes totes aquelles persones  empadronades al municipi o que hi tinguin una segona residència.
S'han de registrar dins del termini establert a la plataforma "Participa 311" de la Diputació de Barcelona, espai en què també es faran les votacions un cop els serveis tècnics de l'Ajuntament hagin valorat i validat les propostes presentades.

Aquestes propostes estan limitades a allò que sigui de competència municipal i que es pugui dur a terme en espais municipals oberts al públic en general, han d'estar referides a inversions, no han de suposar un manteniment excessiu ni requereixin personal per al seu funcionament, i han de ser per a tot el poble o per a una majoria i que tothom en pugui fer ús. També cal que siguin sostenibles, respectuoses amb criteris d'inclusió social, equitat i drets humans, que compleixin la normativa vigent i que es puguin avaluar econòmicament.

També es podran entregar els formularis emplenats a l'Ajuntament, al centre social St.Joan Baptista de La Torre o bé al centre social Font de l'Armengol de Pinedes de l'Armengol. 
Aquests formularis, entregats fora de la plataforma seran publicats per part de l’Ajuntament a la plataforma PARTICIPA 311 sota el nom de “Propuesta oficial” i s’adjuntarà el formulari  lliurat escanejat amb les dades personals anonimades.

Només es registraran les sol·licituds emplenades correctament i validades per la seva admissió.

Darrera actualització: 15.05.2024 | 09:43