Agenda política

Si busqueu algun acte a l'agenda i no el trobeu podeu consultar l'hemeroteca, clicant l'enllaç adjunt.

 • Presentació Pla de Senders de l’Anoia Dimecres, 13 de juny de 2018 (De 17.00 h a 20.00 h)

  L' alcalde Jaume Riba assistirà a la presentació del pla de senders de l’Anoia que es farà de manera conjunta amb la Diputació de Barcelona i l’empresa ACNA , empresa elaboradora de l’estudi, amb la que es va reunir fa uns mesos per tal d’elaborar el Pla de Senders de l’Anoia  ja  l’ha finalitzat i presentat a la Diputació de Barcelona.

  La presentació tindrà lloc el dimecres 13 de juny a les 17h al  Campus Motor Anoia de Castellolí

   

 • Sessió informativa sobre el Catàleg de paisatge del Penedès Del 6 al 13 de juny de 2018 a les 00.00 h

  L' alcalde Jaume Riba assistirà a la sessió informativa sobre el Catàleg de paisatge del Penedès on s’explicarà què és un catàleg i es presentaran treballs preliminars.
  El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur.
  Aquesta sessió tindrà lloc el 12 de juny: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 a Capellades i començarà a les 19:00h 

 •  Presentació de "l'Anàlisi d'hàbits de consum i compra de la comarca de l'Anoia" Del 10 al 23 de maig de 2018 (De 13.00 h a 21.00 h)

  L'alcalde Jaume Riba, i el regidor Xavier Comes assistiran a la Presentació "Anàlisi d'hàbits de consum i compra de la comarca de l'Anoia" que tindrà lloc el 23 de maig, a les 19h al  Campus Motor Anoia situat al carrer Tecnologia, 1 de Castellolí.
   

 • Reunió de la comissió de treball de l’Associació de Propietaris Forestals Serres Miralles-Orpinell Dimarts, 24 d'abril de 2018 (De 12.00 h a 14.00 h)

  Dimarts dia 24 d’abril de 2018 a les 12:00 h al Consell Comarcal de l’Anoia, Plç. St. Miquel 5 d’Igualada,

   

 • Entrega de Diplomes en l’activitat “Valors de l’Esport” Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 00.00 h

  El regidor d' Esports Sr Jaume Riba Ramos i el regidor d'ensenyament Sr Manel Puig assistiran a l’entrega de Diplomes en l’activitat “Valors de l’Esport” que tindrà lloc el 12 d'abril a l' Escola  Milà i Fontanals pels alumnes del Mòdul PFI.

 • Reunió informativa sobre els objectius per a la redacció del Catàleg d’Urbanitzacions en els municipis de l’Anoia Penedesenca Dimecres, 28 de març de 2018 (De 17.00 h a 20.00 h)

  L' Alcade Jaume Riba, assistirà a la reunió informativa sobre la metodologia i els objectius dels treballs per a la redacció del Catàleg d’Urbanitzacions amb dèficits urbanístics en els municipis de l’Anoia Penedesenca, així com també la seva potencial contribució en la definició d’estratègies dins del sistema d’assentaments del Pla Territorial Parcial del Penedès, que tindrà lloc el dia 28 de març, a les 17h, a la sala d’actes del Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa. 


   

 • Visita a L' Ajuntament de la Presidenta de la Diputació De Barcelona, Excma. Sra. Mercè Conesa Divendres, 16 de març de 2018 (De 11.00 h a 12.00 h)

  Visita a les Insatal.lacions de l' Ajuntament de Excma. Sra. Mercè Conesa i l' acompanyaran L’Il·lm. Sr. Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona , el Sr. Xavier Forcadell, coordinador general.

  La rebran el Il.lum. alcalde Jaume Riba i Baio, el regidor d' HIsenda i Economia Sr. Andreu Siñol, el regidor d' esports el SDr. Jaume Riba Ramos i el regidor d' Ensenyament Sr Manel Puig.

   

 • Sessió informativa sobre la nova Llei de Contractes del sector públic Dimecres, 14 de març de 2018 (De 19.00 h a 21.00 h)

  La sessió informativa a la que assistirà l'alcalde Sr. Jaume Riba i el regidor de Recursos Humans Sr Andreu Siñol, tindrà lloc el dimecres 14 de març a les 19h al Campus Motor Anoia dins de l’Ordre del Dia del proper Consell d’Alcaldes.

   

 • Sessió informativa del projecte Vies Blaves Barcelona Divendres, 9 de març de 2018 (De 17.00 h a 19.00 h)

  L' alcalde Jaume Riba assistirà a la sessió informativa del projecte Vies Blaves Barcelona convocada pel vicepresident segon i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Sr. Marc Castells, i el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Agustí Serra.

  Tindrà lloc el proper 9 de març a les 17h al Campus MOtor , Castellolí.

   

   

 • Signatura del Conveni de col·laboració pel Pla Educatiu d'Entorn Dijous, 1 de març de 2018 (De 18.30 h a 19.30 h)

  L'alcalde Jaume Riba i el regidor d' ensenyament Sr. Manel Puig assistiran a la convoicatòria prevista el  dijous dia 1 de març a les 18.30 hores, a  l' Institut Molí de la Vila de Capellades, amb l’objectiu de procedir a  la signatura del Conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Ensenyament i els ajuntaments de Capellades i la Torre de Claramunt per al Pla Educatiu d'Entorn.

 • Presentació del conveni “ANOIA, TERRA DE CASTELLS" Dimarts, 27 de febrer de 2018 (De 18.00 h a 20.00 h)

  El sr. Jaume Riba i el regidor Sr. Xavier Comes, assistiran a la presentació del conveni “ANOIA, TERRA DE CASTELLS” per l’any 2018 , el proper 27 de febrer a les 18:00 hores al recinte del Campus Motor de Castellolí, convocada des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Comarcal del Consell Comarcal de l’Anoia

 • Convocatòria sessió Consell d’Alcaldes Consell Comarcal Anoia pel 14 de novembre Dimarts, 14 de novembre de 2017 (De 19.30 h a 21.30 h)

  El Sr. Alcalde Jaume Riba, assistirà a la reunió del Consell d’Alcaldes que tindrà lloc el proper dia 14 de novembre de 2017, a les 19:30 hores a la seu de l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt (Avda. Catalunya 16, 3a pl, La Pobla Claramunt).
   

 • Convocatòria Reunió Informativa Junta Central d'Usuaris de l'Aqüífer Carme-Capellades. Dimarts, 19 de setembre de 2017 (De 19.00 h a 20.00 h)

  L' alcalde assistirà a la reunió informativa sobre l' Aqüífer CArme-Capellades que es celebrarà el proper dimarts 19 de setembre de 2017 a les 12h, a la seu del Museu Paperer de Capellades, situat al carrer Pau Casals nº10 de Capellades

 • Presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada Divendres, 1 de setembre de 2017 (De 12.30 h a 14.00 h)

  L' alcalde ha estat convidat a la presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada – Universitat de Lleida a càrrec del Magfc. Sr. Roberto Fernández Díaz, rector de la Universitat de Lleida.

  L' acte tindrà lloc el divendres dia 1 de setembre a 2/4 d' 1 del migdia, al saló de sessions.
  L' acte serà presidit pel M. Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya

 • Presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada Divendres, 14 de juliol de 2017 a les 00.00 h

  L' alcalde ha estat convidat a la presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada – Universitat de Lleida a càrrec del Magfc. Sr. Roberto Fernández Díaz, rector de la Universitat de Lleida.

  L' acte tindrà lloc el divendres dia 14 de juliol, a la 1 del migdia, al saló de sessions.
  L' acte serà presidit pel M. Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya
   

 • consell comarcal Les vies blaves que faran transitables les lleres dels rius Llobregat - Anoia-i-Cardener Dimarts, 11 de juliol de 2017 (De 16.00 h a 18.00 h)

  Un projecte per a més de 5 milions de persones

  Les Vies Blaves passaran per 58 municipis i recorreran 3 parcs naturals, 12 espais naturals protegits, 8 espais turístics i més de 5.000 places d'allotjament. Tota aquesta àrea té un àrea d'influència de més de 5 milions de persones, el 70% dels catalans, que hi viu o es troba a menys de mitja hora de distància. La dimensió del projecte el fa pioner al sud d'Europa. La Diputació de Barcelona assumeix íntegrament el pressupost de les Vies Blaves, que es calcula en 25 milions d'euros.

  L' Alcalde assistirà a l’acte de presentació de l’equip redactor del Pla Director Urbanístic del projecte Vies Blaves Barcelona, organitzat per la Diputació de Barcelona i que tindrà lloc el proper dimarts dia 11 de juliol, de les 16h a les 18h, a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (C/ Dr. Joan Mercader, s/n a Igualada).

  L’acte comptarà amb l’assistència del Sr. Marc Castells, Vicepresident segon i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

  Els objectius principals d’aquesta jornada són:

  • Donar a conèixer el referent tècnic del Pla Director Urbanístic per a cadascun dels consistoris.
  • Informar de les darreres novetats relatives al desenvolupament del projecte.
  • Establir els punts crítics del traçat dels ajuntaments afectats i recopilar les millores implementades per aquests des de la redacció dels estudis previs.