La ciutadania de La Torre de Claramunt ha escollit 2 actuacions, amb els IV pressupostos participatius 2022_2023

Dimecres, 8 de març de 2023

Els quarts pressupostos participatius de La Torre de Claramunt han escollit un total de 2 actuacions per a que s'incloguin al pressupost municipal del 2023.
L'opció més votada ha estat la proposta num 6 Pista de vòlei sorra més zona de picnic al nucli de La Torre al costat del local de la brigada i l'han votat 68 persones. A continuació s'ha situat la proposta 7 Espai per llogar per fer festes privades al municipi de La Torre amb 58 vots .

La resta han quedat de la següent manera : 

Proposta 1: parcs biosaludables per a la gent gran a tres nuclis  : 18
Proposta 2: skatepark al parc de les pinedes/pista de fotbol 19
Proposta 3 :sustituir roure centenari i restauració roure jove 16
Proposta 4 :zona picnic propera a l'escola Torrescasana : 27
Proposta 5 :creació pistes de petanca a ca l'Antòn 4
Proposta 8 : Elements de gimnàs a l'exterior al recinte esportiu de Pinedes de l' Armengol : 7

L'alcalde, Jaume Riba,  i el tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, sr Andreu Siñol, han detallat avui els resultats, i estan molt satisfets de la bona participació que any rere any es té en aquestes processos on la ciutadania pren un paper molt important.

La votació dels pressupostos participatius sempre s'ha fet només per via telemàtica i l'augment en comparació amb l'última edició referma la consolidació d'esta via com a mecanisme de participació en tot el procés tot i que enguany hi ha hagut alguns ciutadans que la plataforma els ha donat error per votar, però desde l'Ajuntament s'ha facilitat un document per donar- los dret a exercir el seu vot , que han emplenat amb le seves dades i signatura autoritzant que es tingués en compte el seu vot sonant suport als 2 projectes i han estat els següents :                

Proposta nº1_ 2 vots
Proposta nº3_ 3 vots
Proposta nº4_ 1 vot
Proposta nº6_ 7 vots
Proposta nº 7_8 vots
Proposta nº 8_ 1 vot

Darrera actualització: 10.05.2023 | 11:08