Crida a la participació en la COMISSIÓ DE SEGUIMENT per la quarta edició de PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022-23

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 11:00

L’Ajuntament té previst una quarta edició de pressupostos participatius, projecte que es decidirà mitjançant un procés de participació ciutadana

 

Pel correcte funcionament de tot el procés és necessària la Creació d’una Comissió de seguiment del projecte amb les funcions de supervisar les fases del procés participatiu i ésser un altaveu al seu nucli per traspassar el màxim d’informació.

Dita comissió haurà de ser integrada per un mínim de 5 i un màxim de 8 persones del municipi que estaran assessorades per part dels tècnics de l’Ajuntament.
A poder ser s’escolliran persones residents dels diferents nuclis de població del municipi i sense vinculació política directa amb l’Ajuntament.

És per això que si esteu interessats a formar part de dita comissió de seguiment, podeu adreçar-vos abans del 18 de novembre, al departament de Participació ciutadana de l'Ajuntament al correu mejiasnm@diba.cat,  per tal de facilitar les vostres dades i ser convocats a la reunió informativa que es preveu es farà durant el mes de novembre. 
En aquesta reunió es facilitarà mes detalladament les funcions i actuacions dels membres de dita comissió així com es designaran els seus membres d’entre les persones qui hi assisteixin.

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 12:00