Notícies Covid-19 Ajuntament La Torre de Claramunt

 • CASOS DE COVID A LA TORRE DE CLARAMUNT 2 de juliol de 2021

  Es posa en coneixement de la població que, a conseqüència de recents concentracions de gent jove, les autoritats sanitàries ens han posat en coneixement que s’estan patint contagis de COVID-19 al municipi.

 • ajudes extrescolars Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19 23 de febrer de 2021

  La nova convocatòria dels ajuts extraordinaris en l'àmbit de l'educació en el lleure i les activitats extraescolars per front a les conseqüències de la COVID-19 ja està aprovada.

  El termini per fer la sol·licitud finalitza a les 15h del dia 1 de març de 2021. 

  Per a més informació cliqueu aquí

 • estafa Atenció a l'estafa sobre "posar la vacuna de la COVID a domicili" 7 de gener de 2021

  Des de Mossos d'Esquadre informen que en les darreres dates, s’ha detectat una estafa consistent en trucar per telèfon a domicilis amb l’excusa de “posar la vacuna de la COVID a domicili”. Individus amb intencions completament delictives proven d’estafar a les víctimes oferint productes que no tenen res a veure amb la vacuna, o bé provant de furtar al descuit quelcom es trobin a l’habitatge .

 • Trams Obertura progressiva Obertura progressiva d’algunes activitats en trams de 15 dies a partir de dilluns 23 de novembre 20 de novembre de 2020

  A partir de dilluns 23 de novembre s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats dissenyada per trams de 15 dies. Serà gradual i es revisarà rigorosament. Per a més informació podeu consultar l'enllaç adjunt de gencat salut ,  i també podeu consultar el document adjunt del PROCICAT.

  Per veure millor la infografia sobre l'obertura progressiva d'activitats per trams, només cal que feu clic en la mateixa imatge. 

 • renovacio mesures covid Pròrroga de 10 dies a les mesures de contenció per la covid-19 13 de novembre de 2020

  Ahir al matí el PROCICAT va decretar la pròrroga de les actuals restriccions per disminuir els contagis de la COVID-19 durant 10 dies.

  Les mesures decretades inicialment per un període de 15 dies, es prorroguen fins el dia 23 de novembre.

  Aquesta pròrroga NO afecta i permet la reobertura de manera individual dels centres d'estètica. 

  Es manté el confinament municipal durant els caps de setmana que impedeixen sortir del terme municipal entre les 6 del matí de divendres i les 6 del matí de dilluns i el tancament perimetral de Catalunya, així com la continuació del tancament de bars i restaurants i centres esportius, entre d'altres. 

 • bars per emportar Bars i restaurants de La Torre de Claramunt que ofereixen menjar per emportar 6 de novembre de 2020

  Una de les mesures per fer front a la COVID-19 que van entrar en vigor el 16 d’octubre era que els bars i restaurants només podien oferir servei de menjar per emportar, per recollir al mateix local o amb lliurament a domicili . 

  Gran part dels establiments del Municipi  dedicats a la restauració han volgut reactivar el seu negoci amb aquestes noves condicions i  estan oferint aquest servei a la nostra població. Us en passem la relació . Als seus facebooks respectius podeu trobar el menjar que ofereixen.

 • mesures sanitaries Més mesures en matèria de salut pública ampliades a les aplicades fa 15 dies per a la contenció del covid-19 29 d'octubre de 2020

  Aquesta matinada es publicarà al DOGC noves mesures en matèria de salut pública que amplien i mantenen les ja publicades fa 15 dies a bé de reduir les xifres de contagi produïdes per la covid-19.

 • casatanyada 2020 La Festa de la Castanyada amb prevenció contra la covid 26 d'octubre de 2020

  Tots Sants és una festa dedicada al record dels avantpassats i un dels costums d’aquesta celebració a les nostres terres és la visita als cementiris, la menja de castanyes i l’elaboració de panellets.

  Amb els anys aquestes costums s'han anat modificant i en l'actualitat s'ha transformat en una festa lúdica, com és el cas a Pinedes de l'Armengol, que ja fa molts anys ha convertit en tradicional el túnel del terror que organitzava la comissió de festes seguidament d'una festa amb música i ball, o com també  aquests dos darres anys els joves de La Torre festejaven el Halloween vestint el centre social Sant Joan Baptista per fer- ne un espectacle de terror.

   

 • cementiri Avui 26 d'octubre s'obren els cementiris del Municipi i es recomanen mesures de prevenció davant la covid-19 26 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament informa de les recomanacions que fa Protecció Civil de la Generalitat, davant la proximitat de la festivitat de Tots Sants, i que ha presentat avui a la reunió del PROCICAT  per tal de celebrar aquesta festa amb seguretat i complint totes les mesures i restriccions per la COVID-19
  A partir d'avui 26 d'octubre s'obrirà  el cementiri de Vilanova d'espoia fins el 8 de novembre en horari de 9 a 18h.

 • mercat Es posposa l'apertura del mercat a La Torre de Claramunt fins a nou avís. 19 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament ha decidit posposar l'apertura del mercat prevista per dissabte 24 d'octubre, en prevenció i seguint amb les noves limitacions i protocols del PROCICAT en la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per contenir el brot epidèmic de la pandèmia COVID-19.

 • TANCAMENT DELS CENTRES Els centre socials es tancaran a partir d'avui, seguint amb les noves mesures dictades per la Generalitat 19 d'octubre de 2020

  La Generalitat augmenta les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Per això , entre d'altres, tanca els centres cívics, casals d'avis i les ludoteques  durant 15 dies com a mesura preventiva de contagis per coronavirus, segons ha anunciat el departament de Treball, Afers socials i Famílies, seguint les instruccions del Departament de Salut.

 • Noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidemiològic a Catalunya 16 d'octubre de 2020

  Avui divendres, 16 d’octubre de 2020, s’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 17:40
Darrera actualització: 14.10.2020 | 17:40