Notícies Covid-19 Ajuntament La Torre de Claramunt

 • Trams Obertura progressiva Obertura progressiva d’algunes activitats en trams de 15 dies a partir de dilluns 23 de novembre 20 de novembre de 2020

  A partir de dilluns 23 de novembre s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats dissenyada per trams de 15 dies. Serà gradual i es revisarà rigorosament. Per a més informació podeu consultar l'enllaç adjunt de gencat salut ,  i també podeu consultar el document adjunt del PROCICAT.

  Per veure millor la infografia sobre l'obertura progressiva d'activitats per trams, només cal que feu clic en la mateixa imatge. 

 • renovacio mesures covid Pròrroga de 10 dies a les mesures de contenció per la covid-19 13 de novembre de 2020

  Ahir al matí el PROCICAT va decretar la pròrroga de les actuals restriccions per disminuir els contagis de la COVID-19 durant 10 dies.

  Les mesures decretades inicialment per un període de 15 dies, es prorroguen fins el dia 23 de novembre.

  Aquesta pròrroga NO afecta i permet la reobertura de manera individual dels centres d'estètica. 

  Es manté el confinament municipal durant els caps de setmana que impedeixen sortir del terme municipal entre les 6 del matí de divendres i les 6 del matí de dilluns i el tancament perimetral de Catalunya, així com la continuació del tancament de bars i restaurants i centres esportius, entre d'altres. 

 • bars per emportar Bars i restaurants de La Torre de Claramunt que ofereixen menjar per emportar 6 de novembre de 2020

  Una de les mesures per fer front a la COVID-19 que van entrar en vigor el 16 d’octubre era que els bars i restaurants només podien oferir servei de menjar per emportar, per recollir al mateix local o amb lliurament a domicili . 

  Gran part dels establiments del Municipi  dedicats a la restauració han volgut reactivar el seu negoci amb aquestes noves condicions i  estan oferint aquest servei a la nostra població. Us en passem la relació . Als seus facebooks respectius podeu trobar el menjar que ofereixen.

 • mesures sanitaries Més mesures en matèria de salut pública ampliades a les aplicades fa 15 dies per a la contenció del covid-19 29 d'octubre de 2020

  Aquesta matinada es publicarà al DOGC noves mesures en matèria de salut pública que amplien i mantenen les ja publicades fa 15 dies a bé de reduir les xifres de contagi produïdes per la covid-19.

 • casatanyada 2020 La Festa de la Castanyada amb prevenció contra la covid 26 d'octubre de 2020

  Tots Sants és una festa dedicada al record dels avantpassats i un dels costums d’aquesta celebració a les nostres terres és la visita als cementiris, la menja de castanyes i l’elaboració de panellets.

  Amb els anys aquestes costums s'han anat modificant i en l'actualitat s'ha transformat en una festa lúdica, com és el cas a Pinedes de l'Armengol, que ja fa molts anys ha convertit en tradicional el túnel del terror que organitzava la comissió de festes seguidament d'una festa amb música i ball, o com també  aquests dos darres anys els joves de La Torre festejaven el Halloween vestint el centre social Sant Joan Baptista per fer- ne un espectacle de terror.

   

 • cementiri Avui 26 d'octubre s'obren els cementiris del Municipi i es recomanen mesures de prevenció davant la covid-19 26 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament informa de les recomanacions que fa Protecció Civil de la Generalitat, davant la proximitat de la festivitat de Tots Sants, i que ha presentat avui a la reunió del PROCICAT  per tal de celebrar aquesta festa amb seguretat i complint totes les mesures i restriccions per la COVID-19
  A partir d'avui 26 d'octubre s'obrirà  el cementiri de Vilanova d'espoia fins el 8 de novembre en horari de 9 a 18h.

 • mercat Es posposa l'apertura del mercat a La Torre de Claramunt fins a nou avís. 19 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament ha decidit posposar l'apertura del mercat prevista per dissabte 24 d'octubre, en prevenció i seguint amb les noves limitacions i protocols del PROCICAT en la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per contenir el brot epidèmic de la pandèmia COVID-19.

 • TANCAMENT DELS CENTRES Els centre socials es tancaran a partir d'avui, seguint amb les noves mesures dictades per la Generalitat 19 d'octubre de 2020

  La Generalitat augmenta les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Per això , entre d'altres, tanca els centres cívics, casals d'avis i les ludoteques  durant 15 dies com a mesura preventiva de contagis per coronavirus, segons ha anunciat el departament de Treball, Afers socials i Famílies, seguint les instruccions del Departament de Salut.

 • Noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidemiològic a Catalunya 16 d'octubre de 2020

  Avui divendres, 16 d’octubre de 2020, s’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 • casal estiu 2020 Divendres 31 de juliol va finalitzar amb èxit el casal d'estiu 2020 3 d'agost de 2020

  El casal d'estiu d'enguany a La Torre de Claramunt gestionat i organitzat per l'empresa Anima'ns va finalitzar divendres passat amb molt bons resultats de participació, tot i i tenint en compte la situació complicada i delicada provocada per la crisi sanitària a conseqüència de la covid 19 .

 • casos positius torre Informació dels casos positius per cornavirus a La Torre de Claramunt 24 de juliol de 2020

  En el següent enllaç que actualitza el departament de salut de la Generalitat que prové del pregistre RSAcovid19, podeu consultar els casos positius per coronavirus en municipis de més de 200 persones.

 • revetlla sant joan L'Ajuntament de La Torre de Claramunt us desitja una MOLT BONA ESPECIAL REVETLLA DE SANT JOAN! 18 de juny de 2020

  Aquesta revetlla de Sant Joan serà diferent a totes les viscudes fins ara, però es pot aconseguir gaudir -ne igual respectant  les mesures de prevenció adients!

  Enguany l'Ajuntament restringirà  espais específics, delimitats i degudament senyalitzats destinats al llançament de petards, i es troben en les següents ubicacions: 

  • Plaça Piscina a Pinedes de l'Armengol
  • La pista del parc del mil.leni i el pàrquing de Torresport
  • La Plaça a Vilanova d'Espoia
 • festa major Cancel·lada la FESTA MAJOR de La Torre de Claramunt, Vilanova d'Espoia i Pinedes de l'Armengol 16 de juny de 2020

  Seguint amb el criteri establert amb la presa de decisió de la no obertura de la piscina, davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus i l'estat d'alarma decretat pel Govern, l'Ajuntament de La Torre de Claramunt finalment ha decidit suspendre la Festa Major de La Torre que estava prevista, com cada any, al voltant de la revetlla de Sant Joan.

 • La Torre de Claramunt ha passat avui dilluns 15 de juny a FASE 3 de la desescalada 15 de juny de 2020

  Per a conèixer els canvis que afecten en aquesta fase, podeu accedir al següent enllaç on es troben les respostes a les preguntes i dubtes més freqüents en tots els àmbits :

   

 • piscina La Piscina de La Torre de Claramunt no obrirà les seves portes aquest any per primera vegada en la seva història. 9 de juny de 2020

  El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió i els prejudicis que causarà, però davant de la impossibilitat de fer complir les normes decretades pel govern espanyol, com a mesura de prevenció per un rebrot  o per la propagació del covid 19, i donat que la piscina és un lloc de socialització, i sobretot en el nostre municipi que és també un punt de trobada on passar les vacances d'estiu, finalment s'ha pres la decisió de no obrir aquest any  la piscina municipal perquè no podem garantir l’eficàcia i l’acompliment de les mesures sanitàries requerides.

 • casal estiu 2020 L’Ajuntament de la Torre de Claramunt engega un any més el casal d’estiu del municipal 5 de juny de 2020

  Enguany, es comptarà amb la coordinació de l’empresa Anima’ns Grup, una empresa anoienca i professional en l’àmbit del lleure i en l’àmbit esportiu, infantil i juvenil des de fa molts anys.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 17:40
Darrera actualització: 14.10.2020 | 17:40