Notícies

 • conte bibliobus El conte dels biblioaccés " Una d'arròs i una d'animals " 28-11-2022

  Divendres 25 de novembre a la tarda al centre social de La Torre de Claramunt es va poder gaudir dels contes familiars “Una d’arròs i una d’animals” amb Subi i Anna organitzat pel Bibliobus.
  Va ser una manera divertida, original i deferent de viure un conte, ja que mentre l'Anna l'explicava el Subi l'interpretava pintant l'escena en unes caixes  

 • escola verda L'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia ha rebut el distintiu d'ESCOLA VERDA 28-11-2022

  Tres representants de l'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia, la Roser, la Marina i la Jèssica, han assistit a l'acte d'entrega dels distintius d'Escola Verda. 

  El procés per esdevenir una escola verda requereix l'implicació i la complicitat de tota la comunitat educativa i el lideratge de la direcció del centre educatiu.

 • pressupostos participatius Dilluns 28 de novembre engega la IV edició dels pressupostos participatius 2022-23 24-11-2022

  L'Ajuntament de la Torre de Claramunt engega la quarta edició dels Pressupostos participatius i obre a la ciutadania la decisió sobre a què destinarà 35.000 euros del pressupost municipal a repartir aquest import en dos projectes que no han de superar els 17.500 euros cada un amb l'iva inclòs. 

 • marato La Torre de Claramunt amb la Marató de TV3 del 2022, contra les malalties cardiovasculars 24-11-2022

  La Torre de Claramunt es mostra solidària amb la causa i organitza un dia abans d'emetre el programa de La Marató, el 17 de desembre, diferents activitats solidàries per recollir fons que es lliuraran íntegrament a la fundació de la Marató de TV3 per poder contribuir, encara que sigui per molt poquet,  en l'objectiu dels professionals per poder avançar en la investigació d'aquestes malalties, amb tractaments més efectius.

 • taller mobil Activitats per la gent gran promogudes per l'Ajuntament i Vellesa Activa . 23-11-2022

  Perquè sorgeix el projecte Anoia Vellesa Activa ?

  Degut al tancament dels equipaments destinats a la gent gran, a conseqüència de la pandèmia i a la manca d’aquests espais socioculturals en el món rural, es produeix la necessitat de crear la figura d’una persona dinamitzadora de persones grans que pugui no només elaborar un pla d’activitats d’acord a les necessitats de la població envellida dinamitzant els espais municipals, sinó també, captar els motius per els quals algunes persones grans no participen a la vida social o comunitària del municipi.

 • plaques solars centre social La Torre instal·la 48 mòduls solars a la teulada del centre social Sant Joan Baptista 21-11-2022

  És la primera de diverses inversions que l’Ajuntament preveu executar a equipaments municipals

 • titol pit La Torre de Claramunt ha obtingut el diploma acreditatiu de Punt d'informació Turística . 21-11-2022

  El passat dijous 17 de novembre, al Museu Molí paperer de Capellades, es celebrava la Nit de Turisme de l'Anoia on es va fer el lliurament dels diplomes acreditatius dels Punts d’Informació Turística de la comarca de l' Anoia, diploma que Torre de Claramunt va rebre i el va recollir l'alcalde sr. Jaume Riba .

 • premis adf L'ADF 202 LA TORRE guanya el premi Rossen Montané dotat d'onze mil euros. 14-11-2022

  Aquest dissabte 19 de Novembre es van lliurar els XXVI Premis a la prevenció d’incendis forestals 2022 a l'Auditori Miquel Pont a Castellar del Vallès  i l'ADF 202 LA TORRE  en va sortir guanyadora del PREMI ROSSEND MONTANÉ amb el projecte d’innovació en infraestructures o mitjans de prevenció d’incendis forestals.

 • asfaltat a Pinedes La setmana passada van acabar les obres d'arranjament del paviment asfàltic de Pinedes de l' Armengol 10-11-2022

  Divendres passat van finalitzar, molt més ràpid del termini previst d'execució, les feines d'arranjament del paviment asfàltic del tram del  c/Font de l’Armengol comprès entre l’illeta de la plaça Univers i la cruïlla amb el c/Enric Prat de la Riba i el c/Joan Miró.

  La pavimentació ha suposat l'eliminació de l'antiga capa asfàltica ja molt malmesa, i la col.locació d'una nova capa asfàltica en tot el tram del carrer.

   

 • Foto de grup Presentació del club de futbol UE La torre 04-11-2022

  El passat dissabte 29 d'octubre el club UE LA TORRE va presentar el seus equips davant la seva afició.
  Els 4 equips del club van desfilar pel camp passant per un arc de globus fet amb els colors del club i es van fer les fotografies de rigor.

 • castanyada la torre Èxit de participació en la Castanyada i el Halloween la nit del 30 d'octubre a Pinedes de l'Armengol i la del 31 al nucli de La Torre 02-11-2022

  Gran èxit de participació per la celebració de la Castanyada al centre social Font de l'Armengol de Pinedes dissabte 29 d'octubre organitzat per la Comissió de Festes de Pinedes de l'Armengol i la Festa Halloween que es celebrava el dilluns 31 d'octubre al centre social Sant Joan Baptista organitzat pel Restaurant Tots a Taula amb la col.laboració de l'Ajuntament.

   

 • castanyada Primera Festa de la castanyada a l'Espai de la Gent gran de La Torre de Claramunt 02-11-2022

  Donar caliu i agrupar la gent gran de La Torre de Claramunt és l'objectiu de les activitats que es pretenen realitzar, com la celebració de la castanyada que va organitzar divendres passat l'Ajuntament a l'Espai de la Gent Gran de La Torre de Claramunt

 • retallada El 5 de SETEMBRE comencen les activitats dirigides a La Torre de Claramunt 26-08-2022

  Comencem de nou les activitats als centres socials de la Torre, de Pinedes de l'Armengol i com a novetat enguany també es realitzarà alguna activitat a l'Espai Torrescasana de Vilanova d'Espoia 

 • Calendari fiscal per a l'exercici 2022 13-01-2022

  L'Ajuntament de La Torre de Claramunt va aprovar recentment el Calendari Fiscal per a l'exercici 2022.
  El calendari fiscal és el conjunt de dates de l'any en què venç el compliment de les obligacions tributàries del contribuent, tant periòdiques com no periòdiques

  Al nostre municipi, la major part de la gestió i recaptació dels impostos i/o taxes ha estat delegada a la Diputació de Barcelona a través de l'ORGT (Organisme de Recaptació i Gestió Tributària).

  A documents, es pot consultar el Calendari Fiscal aprovat i publicat 

 • calendaris anoia verda Calendaris Anoia Verda 2022 23-12-2021

  Properament es repartiran els calendaris d'Anoia Verda per tenir la informació del servei de recollida selectiva als NUCLI, A LES URBANITZACIONS, I A PINEDES DE L'ARMENGOL.
  També els podreu consultar a la web a l'apartat d'Anoia Verda.

Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36
Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36