Notícies

 • franges Inici dels treballs de creació de franja de protecció d’incendis als nuclis de Cal Anton i del Pla de la Torre 10-03-2023

  Ahir, 9 de març es van fer els treball de comprovació del replanteig de les obres de creació de franja de protecció d’incendis de Cal Anton i del Pla de la Torre  per part de l’empresa SERFOESMI SL per un import total de 17.682,15.-€    i seguint els projectes d’obres emesos per part de l’Oficina Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals  de la Diputació de Barcelona.

  Els treballs  es portaran a terme durant unes 3 setmanes a partir del dia 13 de març

 • llurament lliurament del projecte d’obres de la franja del Nucli de La Torre Alta 10-03-2023

  Ahir dimarts dia 14 de març, s'ha fet el lliurament del projecte d’obres de la franja del Nucli de La Torre Alta per part de l’Oficina Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, previstos per realitzar el proper any 2024.

   

   

 • projectes guanyadors La ciutadania de La Torre de Claramunt ha escollit 2 actuacions, amb els IV pressupostos participatius 2022_2023 08-03-2023

  Els quarts pressupostos participatius de La Torre de Claramunt han escollit un total de 2 actuacions per a que s'incloguin al pressupost municipal del 2023.
  L'opció més votada ha estat la proposta num 6 Pista de vòlei sorra més zona de picnic al nucli de La Torre al costat del local de la brigada i l'han votat 68 persones. A continuació s'ha situat la proposta 7 Espai per llogar per fer festes privades al municipi de La Torre amb 58 vots .

  La resta han quedat de la següent manera : 

 • foto xirinacs La Torre de Claramunt ret homenatge a Lluís Maria Xirinacs 08-03-2023

  El passat diumenge 5 de març, La Torre de Claramunt va retre homenatge  a l’infatigable i lluitador en la defensa de la llengua i la llibertat dels països Catalans, Lluís Maria Xirinacs i Damians que va viure un període de temps a una casa ubicada al carrer Serrallonga de La Torre de Claramunt.

 • dia Internacional de la dona Dia Internacional de les DONES 08-03-2023

  L'Ajuntament ha organitzat un seguit d'activitats que es realitzaran al centre social Sant Joan Baptista dissabte 11 de març a partir de les 10 del matí, en el marc del dia Internacional de les Dones .

  Compartim un fragment del Manifest de l' Associació Catalana de Municipis i adjuntem l'enllaç a la resta del manifest, i també un escrit que podeu trobar a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya per conèixer l'orígen d'aquest dia i el perquè de la seva celebració : 

   

 • Rebelión en la Granja El 18 de febrer a Pinedes de l'Armengol i el 25 a La Torre es celebrava el carnestoltes per a petits i grans 28-02-2023

  El passat 18 de febrer a Pinedes de l'Armengol i el 25 a La Torre, es celebrava el carnestoltes 2023 amb gran èxit de participació 

  Com ja és tradicional, a part de la festa i la música, es va realitzar un concurs de disfresses en els que van poder participar en les categories infantils i adultes ,i també de manera individual o de forma grupal.

  Les disfresses guanyadores van ser : 

 • cartell subvencions Avui s'obre el termini perquè les entitats del municipi presentin sol·licituds de subvencions per a l’any 2023 28-02-2023

  La convocatòria està adreçada a entitats culturals, educatives, esportives, mediambientals i d’activitat d'interès general per al municipi.

  Es poden demanar ajuts econòmics per a programes anuals que recullin el pla d’activitats ordinàries i habituals, per als quals es pot sol·licitar un ajut puntual i pot incloure la compra de materials per al desenvolupament de les activitats o per optar a ajuts puntuals per a programes d’activitats específiques o extraordinàries.

 • butlleti 2022 Butlletí 2022 10-02-2023

  Durant aquesta setmana rebreu a les vostres bústies el butlletí anual on es recullen totes les notícies publicades, els actes, activitats, festes realitzades al llarg del 2022 .
  La portada va dedicada al Roure centenari de Pinedes mort enguany, tot i que ja va sortir en alguna altra edició,

   

Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36
Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:36