Enquesta per la necessitat de bus escolar Igualada-La Torre de Claramunt 2021 (procés tancat)

Dilluns, 20 de setembre de 2021

Per la petició d'unes quantes famílies sol.licitant ampliar l'horari del migdia del transport escolar d'Igualada_La Torre, s'ha realitzat de nou una consulta d’interès per un Transport Escolar per a estudiants de La Torre de Claramunt en Cicles Formatius a Igualada.

Des de la Regidoria d'Ensenyament de La Torre de Claramunt, hem detectat un dèficit del servei d’autobús pels estudiants de Cicles Formatius en centres públics a Igualada. Estem estudiant la possibilitat de reforçar el servei amb un autobús que surti del Centre Educatiu Milà i Fontanals a les 14:45 i arribi a la Torre de Claramunt.
Es important poder conèixer el nombre d’estudiants que reclamen aquest servei per tal de poder fer pressió a l’administració.
Aquest transport seria prioritàriament per a estudiants en Cicles Formatius, però en el cas de tenir places lliures també es podria facilitar en general a estudiants de la Torre de Claramunt.
Animem doncs a tots els estudiants que us trobeu en aquesta situació, respongueu aquest formulari. Podrem valorar el grau de necessitat i si és significatiu, podríem negociar millor una bona solució.
El formulari va romandre obert fins diumenge 3 d'octubre de 2021.

Finalment van sol.licitar el servei 9 persones i no s'ha pogut realitzar. 

 

Darrera actualització: 15.03.2022 | 13:14