Servei Autobús de tornada al migdia pels alumnes de La Torre que estudien en centre educatius d'Igualada

Dijous, 10 de setembre de 2020

Des de la Regidoria d'Ensenyament de La Torre de Claramunt, es va detectar un dèficit del servei d’autobús pels estudiants de Cicles Formatius en centres públics a Igualada i s'ha treballat  la possibilitat de reforçar -lo afegint un servei que sortirà del Centre Educatiu Milà i Fontanals a les 14:45h i arribarà a la Torre de Claramunt fent les parades habituals dins el nucli.

L'inici del servei seria des de dilluns 21 de setembre 2020 fins dimarts 22 de desembre 2020.

La sol.licitud es farà via Telemàtica en el Portal de Tràmits i Gestions de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt abans del 17 de setembre.

El cost d'aquest servei serà de 120€ per alumne que cobrirà tot el trimestre, i es farà mitjançant domiciliació bancària divendres 18 de setembre.

Es suspendrà el servei si es decreta un confinament general de tots els centres escolars, i només en aquest cas, es retornaria la part corresponent al període de temps que no hi hagi hagut servei.

Aquest transport serà prioritàriament per a estudiants en Cicles Formatius, però en el cas de tenir places lliures també es podria facilitar en general a estudiants de la Torre de Claramunt, tenint en compte que la capacitat màxima és de 25 places. 

Cal saber que aquest servei s’iniciarà sempre que hi hagi mes de 18 alumnes de la Torre inscrits. 

Per a més informació podeu trucar a les oficines de l'Ajuntament, al telèfon 93 801 03 29.

Darrera actualització: 26.09.2020 | 18:37