Presentació de la Memòria 2020-2021 del servei d’ocupació laboral a La Torre de Claramunt

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 00:00

En data 11/01/2022, els tècnics d’Anoia Activa van presentar la memòria 2020-2021 del servei Anoia Activa. Aquesta memòria està publicada a https://www.latorredeclaramunt.cat/serveis-i-tramits/serveis/servei-orientacio-laboral.html 
Anoia Activa és un projecte emmarcat dins la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, “Treball a les 7 comarques”.

Aquest està coliderat pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, i té per objectiu dinamitzar el territori i reduir la crisi d’ocupació i millorar la competitivitat de les empreses, mitjançant la cooperació amb diverses entitats socioeconòmiques de la comarca, ajuntaments i teixit empresarial.

Anoia Activa ofereix serveis a les empreses (prospecció, mediació laboral, acompanyament a la inserció i seguiment de la contractació) i a les persones (orientació professional, atencions individuals, motivació per l’ocupació, informació del mercat de treball, anàlisi de la ocupabilitat, captació i derivació a altres serveis).

A La Torre de Claramunt, pel que fa al servei a les persones, aquest servei d’orientació laboral, ha atès 74 persones (36 homes i 38 dones), s’han realitzat 4 sessions grupals de TRF amb 15 participants i 1 Role Playing (simulació entrevista de treball) amb 3 participants. La majoria de les persones participants al projecte que han estat ateses són dones majors de 45 anys.
Pel que fa al servei a les empreses, s’han realitzat 3 visites a empreses, s’han gestionat 5 ofertes de feina. 1 empresa del municipi participant en un seminari, s’ha gestionat 1 conveni de pràctiques i s’ha realitzat 1 Role playing d’entrevista amb tres entrevistats.

Darrera actualització: 25.08.2022 | 11:38