Línea Verda. Incidències via pública

Els ciutadans del municipi podran beneficiar-se dels avantatges que ofereix Línia Verda. Aquest servei és un canal directe de comunicació de les incidències que es detectin en l'equipament urbà del municipi.

App. Per a això l'usuari es connecta a la web de Play Store o APP Store en funció de la tecnologia emprada en el seu dispositiu mòbil (Android / iOS). Selecciona la APP Línia Verda, i la descàrrega es duu a terme de forma gratuïta. A partir d'aquest moment, només ha de triar el seu municipi i ja pot començar a utilitzar el servei Línia Verda. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per comunicar una incidència, n'hi ha prou amb seleccionar la tipologia. Per geolocalització, l'aplicació s'encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en les quals se situa la mateixa. Encara així, l'usuari també pot fer-ho manualment si decideix enviar l'avís en un altre moment des d'un altre lloc. També es pot adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció. Una vegada enviada, el responsable dessignat rebrà notificació de l'alta d'una nova incidència. A partir d'aquest moment, s'inicien les gestions per donar solució a la incidència detectada. Una vegada resolta, el ciutadà rep una notificació en el seu mòbil.

Web. També es poden comunicar incidències a la via pública a través de la web www.liniaverdalatorredeclaramunt.cat. previ registre com a usuari i amb ús de contrasenya. 

Línia Verda és un servei completament gratuït. 

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 5.10.2021 | 10:07