Recull de totes les activtiats realitzades per les festes de Nadal 2023 i Reis 2024 amb moltes activitats que van poder gaudir petits i grans !

Dilluns, 8 de gener de 2024

Aquí teniu un recull de totes les activitats que es van fer durant les Festes de Nadal 2023 i de les que petits i grans en van poder gaudir des del 23 de desembre fins l'arribada dels Tres Reis de l'Orient el 5 de Gener.

Enguany a La Torre començaven els actes el 23 de desembre amb l'arribada al matí del TIÓ GEGANT acompanyat  d'uns camperols que ajudaven als més als més menuts a fer cagar el tió .
Com a novetat enguany ens ha visitat a La Torre de Claramunt una concentració de motos disfressats de Pare Noel realitzant la " papanuelada motera" organitzada per una associació motera i van passejar per diferents nuclis del Municipi, fent parada al magatzem de la brigada per recollir la carrossa d'en pare Noël tibada pel tractor de l'alcalde per portar- la al centre social on l'esperaven tots els nens i nenes de la Torre. L'Ajuntament va voler agraïr la participació dels quasi 350 motoristes que ens van oferir una experiència diferent i inoblidable i en agraïment per aquesta representació motera, l'Ajuntament va voler convidar a tots els participants a coca i cava.

El 24 al centre social Font de l'Armengol de Pinedes a les 12 del migdia també es va fer CAGAR EL TIÓ i a la tarda es rebia la visita del Pare Noel a la Plaça de la Piscina que va aparèixer en una carrosa guarnida amb globus de colors.
El 27 i 28 de desembre als dos centres ,es realitzaven dos tallers d'entreteniment organitzats pel departament de joventut.

Les festes seguien el 29 de desembre amb tallers infantil i familiars  al saló de la infància instal.lat al pavelló i l'arribada del Patge Faruk a la tarda al mateix pavelló i que després passaria el dia 302 de desembre pel centre recreatiu de Vilanova d'Espoia.
Durant la tarda del 29 de desembre es realitzava un taller artístic utilitzant la tècnica scrap al centre social de La Torre.

A la nit del 29 es celebrava el SOPAR DE GALA de la Gent Gran al centre social del nucli de La Torre i que acabava amb Festa i Ball a l' Espai de la Gent gran ubicat al mateix recinte amenitzat pel Duet Alma.
​El 30 arribava a Pinedes el patge Faruk per recollir les cartes dels més menuts. 

Enguany , es tornaven a poder gaudir de les festes de cap d'any a la Torre gestionada pel club de futbol La Torre .

Finalitzaven les festes el 5 de gener, amb la cavalcada dels reis Mags que arribava  a la tarda a la Plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol, seguia el seu trajecte passant per La Serra i parant a la Plaça de l’Església de Vilanova d'Espoia i, finalitzava al nucli de La Torre, que improvitzadament va haver de finalitzar al centre social ja que va començar a ploure una mica i el centre social Sant Joan Bapitsta els va acollir acompanyats de l'alcalde i van oferir unes paraules a tots els veïns i veïnes desitjant  felicitat i prosperitat pel 2024

Darrera actualització: 10.01.2024 | 19:09