Programa QUÈ a_PRENS? Servei d'orientació

Divendres, 4 de maig de 2012 a les 00:00

Espai de reflexió sobre drogues

El Consell Comarcal de l'Anoia ofereix un nou servei d'orientació a joves i famílies en relació al consum de drogues: Què a-Prens?
El Consell Comarcal de l'Anoia va aprovar el Pla de Prevenció del Consum de Drogues a l'Anoia com a primer pas per realitzar un abordatge integral de la fenomenologia de les drogues i el seu consum entre la població de la nostra comarca.
L'atenció s'adreça tant a aquells joves i adolescents que realitzen un consum de drogues i que volen rebre informació o orientació per tal d'abandonar-ne el consum, com a aquells que estan interessats a fer-ne un ús més responsable, reduint-ne els riscos i els danys que se´n puguin derivar. També es planteja el treball amb les famílies per tal d'acompanyar-les en la comprensió de la situació i d'orientar-les en la intervenció que han de dur a terme amb els seus fills i filles.

L'atenció es pot sol.licitar de forma presencial, com telefònica o via correu electrònic. Poden contactar amb el sr. Xavier Vaquero Isart al 654 939 702 o al correu info@queaprens.org

Darrera actualització: 26.09.2016 | 10:13