Lliga el Yeti de l'Anoia a La Torre de Claramunt

Divendres, 15 de juny de 2012

Segona prova de la lliga amb la prova BTT Riu de Gost

Diumenge 10 de juny La Torre de Claramunt va acollir la segona prova de la lliga Yeti de l'Anoia.
La lliga Yeti de l'Anoia és un campionat únic a Catalunya organitzat per l'emprea X-Avi Tot Muntanya que consta de 6 proves: 3 de córrer per la muntanya, 2 de BTT i una duatló.

A La Torre de Claramunt van participar quasi 200 corredors, amb la presència de corredors de moltíssim nivell.

La Unió Excursionista La Guineu va preparar dos circuits, l'un de quasi 38 quilòmetres i uns 1100 metres de desnivell i l'altre de 22,35km i un desnivell de 649 positius amb 4 avituallaments més el d'arribada feien que els corredors poguessin mantenir les forces.
Al finalitzar la cursa, tots els corredors van rebre un mallot en record a la seva participació, juntament amb una bossa de benvinguda amb descomptes amb targetes de les empreses col.laboradores. També es van sortejar regals. I es va finalitzar l'acte amb la botifarrada que va organitzar l'entitat torredana Torre Bikers.
L'ajuntament de La Torre de Claramunt va col.laborar amb l'organització de la prova esportiva.

Darrera actualització: 26.09.2016 | 10:13