L’Ajuntament ha cregut convenient reduir d'una forma important la il.luminació Nadalenca dels carrers del municipi de la Torre de Claramunt

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha decidit fer una important disminució de l’enllumenat nadalenc amb l’objectiu de reduir el consum energètic. 
Els llums de Nadal s’encendran del 9 de desembre fins al 6 de gener en el mateix horari que l’enllumenat ordinari.

La mesura busca l'equilibri entre estalviar i mantenir el dinamisme del comerç i l’esperit nadalenc. L’Ajuntament fa així un esforç per reduir en despesa energètica i fa un pas endavant en la sostenibilitat.

Un any més, les llums de Nadal del municipi utilitzen sistemes d'enllumenat de baix consum, per tal d'estalviar energia.

L’alcalde, Jaume Riba, explica que “Donada l'actual situació que estem vivint, on l’escassetat de les fonts d’energia de les que la nostra societat s'abasteix genera molta incertesa, i donat l’encariment d’aquesta energia tant pel què fa a l'elèctrica com la dels combustibles fòssils, l’Ajuntament ha cregut convenient reduir d'una forma important la il·luminació Nadalenca dels carrers del municipi de la Torre de Claramunt per tal de reduir el consum elèctric en aquetes festes, i alhora solidaritzar-nos amb el fet i la causa de que com a comunitat hem de fer tots plegats un esforç per reduir en despesa energètica i fer un pas endavant en la sostenibilitat.”

Darrera actualització: 14.11.2022 | 08:52