L'ADF 202 LA TORRE guanya el premi Rossen Montané dotat d'onze mil euros.

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte 19 de Novembre es van lliurar els XXVI Premis a la prevenció d’incendis forestals 2022 a l'Auditori Miquel Pont a Castellar del Vallès  i l'ADF 202 LA TORRE  en va sortir guanyadora del PREMI ROSSEND MONTANÉ amb el projecte d’innovació en infraestructures o mitjans de prevenció d’incendis forestals.

El projecte ha estat presentat sota el títol "Reducció del combustible Forestal mitjançant Pastoreig tradicional d’ovelles i cabres ".Un projecte on participen dos pastors i es prioritza amb els ramats d'ovelles i cabres la neteja del sotabosc a les zones marcades al mateix projecte.

Els premis a la prevenció dels incendis forestals es lliuren des de l'any 1997 i enguany l'ADF 202 LA TORRE hi va voler participar creient en aquest projecte i en va sortir guanyadora amb un premi dotat d'11.000 euros.

En total són 6 les ADF que van optar al Premi Rossend Montané:  l’ADF Burriac; l’ADF Mediona ,l’ADF Montesmón, del Berguedà, l’ADF Sant Pere de Ribes, i l’ADF Teià,
Si esteu interessats en saber més sobre el projecte presentat podeu clicar a l'enllaç adjunt.

Ja fa tres anys que l’acte es planifica com un programa de televisió. Si el voleu veure, us podeu connectar al canal Youtube de l’Àrea d’Espais Naturals dissabte a partir de les 18:30 clicant en aquest enllaç.

A l'acte hi van assistir per recollir el premi un part dels membres que conformen l'ADF, el president Sr.Paco Cosano, el coordinador operatiu Sr.Óscar Cussó, la secretaria  sra. Anna Vallbona, i la redactora del projecte voluntària la Sra. Assun Larriba.
També hi van assistir l'alcalde de La Torre de Claramunt, sr. Jaume Riba i el Regidor de Medi ambient sr. Xavier Comes .

 

Darrera actualització: 22.11.2022 | 14:28