La Torre de Claramunt instal.la un pessebre nadalenc en l'entorn de l'església i el Castell

Dimarts, 19 de desembre de 2023

Aquest cap de setmana, La Torre de Claramunt s'omple d'esperit nadalenc amb la instal·lació d'un pessebre al recinte enjardinat de davant del Centre Social dins l’entorn del Castell i l’Església.

Aquesta iniciativa cerca portar alegria i crear un ambient festiu per als residents i visitants durant aquestes dates tan especials.

El pessebre, elaborat amb gran detall ha estat muntat per l’equip de brigada, que han dedicat hores de feina per crear una representació autèntica del naixement de Jesús. L'escena compta amb figures tradicionals com Maria, Josep, el Nen Jesús, els Reis Mags, un ase i un bou, i l’estrella de guia, i tot plegat envoltat d'una ambientació única, ja que  a darrera es pot observar la postal de l’església i el Castell, símbols representatius de La Torre de Claramunt.

L´objectiu principal d´aquesta instal·lació és fomentar l´esperit nadalenc i promoure la convivència del veïnat.

L’alcalde Jaume Riba, va expressar el seu entusiasme per aquesta iniciativa manifestant que la instal·lació del pessebre és una mostra més del compromís de la institució per promoure la cultura, la tradició i els valors comunitaris.

 

Darrera actualització: 19.12.2023 | 14:47