La Torre de Claramunt ha obtingut el diploma acreditatiu de Punt d'informació Turística .

Dilluns, 21 de novembre de 2022

El passat dijous 17 de novembre, al Museu Molí paperer de Capellades, es celebrava la Nit de Turisme de l'Anoia on es va fer el lliurament dels diplomes acreditatius dels Punts d’Informació Turística de la comarca de l' Anoia, diploma que Torre de Claramunt va rebre i el va recollir l'alcalde sr. Jaume Riba .

Uns quaranta establiments i equipaments distribuïts per tot el territori i que ofereixen múltiples opcions dins del sector de l'hostaleria, la restauració, etc, se'ls va fer entrega dels diplomes acreditatius dels Punts d’Informació Turística (PIT) de la comarca.

Es tracta d'establiments que tenen contacte directe amb el turista i que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines. 

L’objectiu del projecte del PIT, és aconseguir que les entitats públiques o equipaments turístics privats ajudin a complementar el servei d’atenció al turista i donar- los eines per informar, orientar i acompanyar-lo en la seva estada.

A l’Anoia, és el Consell Comarcal de l’Anoia l’ens gestor i impulsor perquè les empreses i institucions s’adhereixin a aquesta metodologia de treball en la línia de la qualitat i la sostenibilitat.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 10:01