La inauguració de la pista de vòlei sorra a La Torre de Claramunt es va dur a terme diumenge 24 de setembre

Dilluns, 25 de setembre de 2023

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha inaugurat aquest diumenge una pista de vòlei sorra, un dels dos projectes guanyadors votats pels torredans i torredanes en els pressupostos participatius 2022-23 
Aquesta pista de vòlei sorra, ubicada al recinte municipal de davant la nau de la brigada al carrer Parellada cantonada carrer Caçadors, es mantindrà oberta tot el dia permetent practicar aquest esport durant tot l’any.

S’ha construït una pista delimitada per un balla metàl·lica perimetral formant un recinte de sorra de 24 x 16 m, a l’interior del qual hi ha un rectangle de 16 x 8 m.
La superfície esportiva de joc té una capa de sorra fina, anivellada, solta i uniforme.
Les obres de condicionament del terreny anivellant el mateix, la col·locació de la sorra a la pista i el ballat perimetral es van començar a principis del mes de juliol i han finalitzat durant el mes de setembre amb la col·locació de la xarxa central i fixant les taules i bancs de fusta.
Els costos han estat d'un total de 14.605,4 euros sense iva.

Van acompanyar a l'alcalde sr. Jaume Riba, la regidora d'esports Sra. Maite Maruny,  els anteriors regidors d'esports sr. Manel Puig i Jaume R. Ramos, la regidora de festes sra Ana Madrid i la regidora de l'oposició Sra. Sílvia López. També va assistir a l'acte, el sr. Josep Garrido com a representant de la Comissió dels pressupostos Participatius 2022-23.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 14:20