La Fundació Privada Gandhi inaugura les seves noves instal·lacions.

Dilluns, 9 d’octubre de 2023

El passat dissabte 7 d’octubre es va dur a terme l’inauguració de les noves instal·lacions de la Fundació Gandhi amb la presència del Conseller de Drets Socials Sr.Carles Campuzano, l'alcalde Sr. Jaume Riba, el Sr. Josep Llopart en representació del Consell Comarcal i, la Sra. Sandra de la Iglesia regidora d’acció social a Igualada, entre les personalitats més destacades.

La Fundació Gandhi, situada al carrer Pla de la Brossa s/n de la Torre de Claramunt, és una fundació privada sense ànim de lucre al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual. Des de fa més de 35 anys, ofereix Serveis de Llar-Residència i Teràpia Ocupacional per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

Les noves instal·lacions ofereixen un nou espai de convivència per a les persones que formen part de la Fundació. La nova construcció proporciona una remodelació dels espais anterior i, un nou menjador, tres habitacions i tres banys nous.

La jornada va permetre als convidats, conèixer les persones que contribueixen a aquest nou projecte i comprovar el treball dut a terme en el transcurs dels darrers mesos.

Durant l’acte, Marta Borrell, presidenta de la Fundació, va destacar que l’ampliació de les places significa molt més que l’augment en la capacitat de la residència, és un reflex del compromís de la raó de ser de Gandhi, oferir a tots i cadascun la capacitat d’assolir el seu màxim potencial per dur una vida plena i significativa. Va concloure les seves paraules amb agraïments cap a treballadors, patronat, patrocinadors i col·laboradors, que fan possible, mitjançant esforç i perseverança, fer d’aquest entorn un lloc més inclusiu i igualitari. Així mateix, va adreçar-se a les persones que s’atenen a la Fundació per agrair la confiança depositada en l’entitat i, reafirmar que són el motor pel qual es treballa amb estima i compromís.

Tanmateix, l’alcalde va fer reconeixement a la importància de comptar amb una entitat com Gandhi al municipi i, va agrair l’esforç de les persones que en formen part per tirar endavant un projecte enriquidor i de gran valor al territori.

L’acte va finalitzar amb les paraules de l´Honorable Conseller Sr.Carles Campuzano que va destacar la importància de la tasca duta a terme en entitats com la Fundació i, el compromís del Govern a millorar i implicar-se en les necessitats de les persones que s’atenen i, dels professionals que en donen atenció.

L’acte va concloure amb un còctel per a tots els assistents i, agradables converses entre  els convidats.

Darrera actualització: 10.10.2023 | 09:27