Gran èxit de participació a La Festa major de La Torre de Claramunt 2023!

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 00:00

Divendres 23 de juny va tenir lloc a la plaça de l' Ajuntament el PREGÓ DE FM a càrrec dels alumnes de 6è de primaria escola La Torre que inauguraven la Festa Major 2023 !

L'ARRIBADA DE LA FLAMA DE CANIGÓ que des d'Igualada tot una colla de voluntari portaven la flama i encenien el peveter al pàrquing de Torresport acompanyats de l’hereu Adrià i les pubilles Laia i Paula. A tots els participants i espectadors se'ls oferia coca i cava .
Al Jardí de Torresport es va poder gaudir del sopar de revetlla i animació amb orquestra de versions LOCA HISTERIA, abans però l' Ajuntament va rifar  cinc vals de 25€ per gastar en qualsevol establiment del Municipi i cinc més de 50€ . 
La festa de la revetlla acabava amb FLAIX FM al mateix recinte.

Dissabte obria el matí amb la missa de pelegrins a la parròquia de Sant Joan baptista i a les 12:00 h l'ofici solemne de Festa major .
A les 11 es realitzava un taller de cuina, on en Josep Garrido, de manera voluntaria col.laborant amb La Festa Major ens oferia un taller de cuina ensenyant a tots els assistents com elaborar la tradicional coca de Sant Joan tradicional 
A la tarda, es podia assistir a diferents activitats que es realitzaven al centre social per a tots els públics i gustos, com al GAME OVER PLAY, un taller per dissenyar un estoig , un altre taller de tatoos amb hena .
Al mateix temps, a l'espai de la gent gran, es realitzava el II torneig de domino.
A la tarda, al recinte de davant el centre social els més petits van participar d'ANIMACIÓ INFANTIL amb GIL RATATAPLAM 
mentre a la plaça de l'església  es  ballaven sardanes amb el grup CATÀNIA 
Al vespre al Jardins petits i grans van poder particiapr en el BIG KARAOKE  i a la nit  als jardins , va tenir lloc l'espectacle d'humor i d'improvització de IMPROSHOW 
Tot seguit,  els grups musicals de joves Trap Cave · 4Roses · La cantera ens van oferir diferents concerts de música .

Diumenge 25 de juny al matí es va  fer la presentació de l'escultura gegant de paper de plata "La família y su mundo" 

al pavelló un recorregut de 5 pistes d'inflables CRAZY eren els protagonistes dels participants més atrevits i seguidament el club de fubtol UE la Torre col.laborava amb el vermut de cloenda de festa Major 
A la tarda , les ballarines de Sevillanes ens oferien una exhibició de Sevillanes al Jardí de Torresport, i seguidament vam poder gaudir del MAG i HUMORISTA ISAAC JURADO .

Tancava la festa el grup d' havaneres Espingari i amb el tast de rom cremat i coca que oferia l'ajuntament. 

Fins l'any que ve !

Darrera actualització: 28.06.2023 | 14:10