Finalitzades les festes de Nadal i Reis amb moltes activitats que van poder gaudir petits i grans !

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 00:00

Aquí teniu un recull de totes les activitats que es van fer durant les Festes de Nadal i de les que petits i grans en van poder gaudir des del 18 de desembre fins l'arribada dels Tres Reis de l'Orient el 5 de Gener.

Enguany a La Torre començaven els actes el 18 de desembre amb l'arribada al matí del TIÓ GEGANT acompanyat  d'uns camperols que ajudaven als més als més menuts a fer cagar el tió .
El 28 de desembre es realitzava un espectacle de màgia familiar al centre social +QUE MAGIA
El 24 de desembre al centre social Font de l'Armengol de Pinedes a les 12 del migdia també es va fer CAGAR EL TIÓ i a la tarda es rebia la visita del Pare Noel.
Les festes seguien el 30 de desembre amb tallers infantil i familiars  al saló de la infància instal.lat al pavelló i l'arribada del Patge Faruk a la tarda al mateix pavelló i també l'esperaven al centre recreatiu de Vilanova d'Espoia.
A la nit es celebrava el SOPAR DE GALA de la Gent Gran al centre social del nucli de La Torre i que acabava amb Festa i Ball a l' Espai de la Gent gran ubicat al mateix recinte.
​El 31 arribava a Pinedes el patge Faruk per recollir les cartes dels més menuts. 

Enguany , es tornaven a poder gaudir de les festes de cap d'any a la Torre gestionada pel club de futbol La Torre i a Pinedes organitzada per la Comissió de Festes .

Finalitzaven les festes el 5 de gener, amb la cavalcada dels reis Mags que arribava  a la tarda a la Plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol, seguia el seu trajecte passant per La Serra i parant a la Plaça de l’Església de Vilanova d'Espoia i, finalitzava a La Torre nucli , al Recinte Torresport on els Treis Mags de l'Orient, acompanyats de l'alcalde oferien unes paraules a tots els veïns i veïnes desitjant  felicitat i prosperitat pel 2023

Darrera actualització: 10.01.2023 | 14:06