Èxit d'acollida de la campanya Armari Obert!

Divendres, 9 de març de 2012 a les 00:00

Armari Obert, l'èxit d'una iniciativa social de La Torre de Claramunt

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt va engegar ara fa un any el projecte “Armari Obert” amb l'objectiu d'ajudar a les famílies més necessitades del municipi. La iniciativa crida a la participació de tots els veïns que amb les seves aportacions de roba, joguines, sabates, material infantil... col•laboren amb la millora de la situació de moltes famílies.
Amb el lema “Avui per tu, demà per mi”, els veïns de La Torre de Claramunt fa un any que mostren la seva generositat, tant amb les seves aportacions com amb el seu temps ja que aquest servei està gestionat per persones voluntàries que col•laboren de manera desinteressada.
El banc d'aliments també s'emmarca en el mateix projecte, que amb la col•laboració de Creu Roja i les ajudes puntuals tant del Consell Comarcal com del propi Ajuntament fan que moltes famílies tinguin garantides també les necessitats bàsiques d'alimentació.
La regidora de Serveis Socials, Lourdes Cordon, valora molt positivament la solidaritat del municipi i cita al poeta romà Ovidio Nason amb les paraules “la gota obre la pedra, no per la seva força sino per la seva constància”.
Les persones interessades en col•laborar i/o adquirir productes poden dirigir-se a Serveis Socials a l'Ajuntament de La Torre i demanar per la regidora de Serveis Socials, sra Lourdes Cordón, al telèfon 938010329.

 

Darrera actualització: 26.09.2016 | 10:13

Imatges