Els agents municipals de La Torre de Claramunt disposen d'un nou vehicle

Divendres, 23 de desembre de 2022

Els vigilants municipals de La Torre disposen d'un nou vehicle que l'Ajuntament ha adquirit a través d'un renting, amb l'objectiu de patrullar pel Municipi amb eficàcia i seguretat, per substituir l'anterior vehicle donat que ja havia esgotat el seu cicle de servei de renting.

Aquest disposa d'un disseny i uns acabats molt més adaptats a les noves necessitats del cos i disposa de les etiquetes mediambientals .

El nou vehicle tot camí és de la marca Seat Ateca 2.0 csi TSI 140cv, de canvi automàtic i de benzina amb el kit de transformació a vehicle policial, localitzador gps. També disposa de llums blaves i d'un pont de llums cartell abatible per poder informar del que creguin necessaris. Porta logotipat el nom d'AGENTS MUNICIPALS i el 112 d'emergències.

El vehicle s'ha adquirit mitjançant renting i d'acord a la licitació que va fer l'associació catalana de muncipis ( acord marc ).

L'import sense iva pel total dels 4 anys és de 56.001,60€ amb un màxim de kilometratge de 35.000km a l'any amb una quota mensual de1.166,70€. 

Darrera actualització: 23.12.2022 | 14:14