El club de lectura de la Torre participa en la trobada de la resta de clubs de lectura de l'Anoia a la biblioteca de Masquefa

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 00:00

El club de lectura "Llengua de Cérvol" (també és el nom d'una falguera assenyalada en el llibre roig d'espècies vegetals en perill d' extinció que encara es troba a l'entorn del nostre Riu d'Agost) va néixer el 28 de març i actualment  consta de 9 participants que es reuneixen periòdicament per a compartir l'experiència d'una bona lectura i intercanviar punts de vista a l'entorn dels llibres escollits, tot fomentant la relació entre les persones interessades en la literatura.

 

En aquest període s'han treballat 6 llibres de temàtiques diferents  que abasten des de la poesia, passant per la novel·la negra, la novel·la històrica i les últimes novetats literàries.

El proper 9 de novembre tots els clubs de lectura de l'Anoia estan convidats a participar en el col·loqui amb l'autora Gemma Ruiz, que ha publicat entre altres llibres, "Les Nostres Mares", premi Sant Jordi 2022 atorgat per Òmnium Cultural que ret un homenatge a tota una generació de dones nascudes durant la dictadura, una dictadura que no les deixa desplegar el seu talent. Però elles planten cara i no s’acoquinen davant de res ni ningú. I amb sororitat i alegria, defugen la gàbia domèstica, mantenen la pulsió artística, s’atreveixen al més impensable per l’amor d’un fill, lideren les lluites veïnals, descobreixen el feminisme i pugen en aquells xàrters a Londres per ser mestresses del seu destí.

Aquest acte es celebrarà a la biblioteca municipal de Masquefa amb una participació de més de 100 lectors dels diversos clubs de lectura i promogut per la Diputació de Barcelona i la col·laboració de diverses editorials.

El club de lectura de La Torre es reuneix un dijous al mes al centre social Sant joan Baptista.

Darrera actualització: 09.11.2023 | 12:06