Divendres 31 de març va quedar inagurada la sala de lectura i estudi a la Torre de Claramunt

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 00:00

La Torre de Claramunt podrà gaudir d'una sala de lectura i estudi que estarà oberta cada dia de 16:00h a 20:00H, seguint amb l'horari i el calendari del centre social Sant Joan Baptisa.

La nova Sala de Lectura, situada a la planta baixa del Centre social, ha estat finançada per la Diputació de Barcelona condicionant l'espai amb millores acústiques i la il.luminació adequada a les necessitats de l'espai.
El Bibliobús continuarà venint seguint amb els calendaris que indiquen tant a la parada que fan al nucli de La Torre com la que es fa a Vilanova d'Espoia i conjuntament realitzaran servei de préstec.

Dir també que, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el bibliobus, i gràcies també a l'aportació d'editorials que a través de l'empresa Romanyà Valls, s’ha pogut alimentar la sala de lectura de llibres de tots tipus i per a totes les edats , per poder gaudir de la lectura i fer cultura.

Prèviament a l'acte inagural, l'escriptor Capelladí Joan Pinyol, va fer la presentació del seu llibre " Avi et trauré d'aquí ", essent aquesta la seva 65a presentació . 

 

Darrera actualització: 03.04.2023 | 14:45

Imatges