Divendres 30 de setembre l'Ajuntament acomiadava en motiu de la seva jubilació a la Sra. Maria Antònia, la treballadora amb més antiguitat de tot l'Ajuntament.

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 00:00

El passat divendres 30 de setembre , es va fer el comiat en motiu de la seva jubilació de l'empleada municipal Sra Maria Antònia Torres Gumà després d'haver prestat els seus serveis a les oficines de l'Ajuntament durant més de 45 anys, essent l’empleada amb més antiguitat de tot l'Ajuntament, i havent estat durant tots aquests anys un referent per a tothom que ha vingut a les oficines de l'Ajuntament a realitzar qualsevol gestió.

Una representació dels seus companys, autoritats municipals, així com els jutges de pau, amb els que ella va tenir directa relació laboral, la van rebre de bon matí a la sala de plens, on el mateix sr.alcalde li va oferir unes paraules agraïnt els seus serveis prestats tots aquests anys, sempre amb un posat amable i proper i fent esment al seu bon tracte i bon fer amb tothom  tant de cara al ciutadà com a l’equip de govern.

La Sra.Torres, emocionada, va fer un parlament també d'agraïment a tots els companys i un recordatori pels 7 alcaldes i 8 secretaris amb els qui ha treballat al llarg de tota la seva trajectòria a la Institució .

Va accentuar que per ella ha estat un privilegi i un orgull haver estat referent per la ciutadania destacant la importància del servei públic de proximitat que es presta en els Ajuntaments.

L'alcalde, com a representant de l'Ajuntament  li va fer entrega d'un ram i  la placa on es podia llegir paraules d'agraïment pels anys prestats al servei de les persones

Darrera actualització: 05.10.2022 | 10:50

Imatges