De nou èxit de participació en totes les activitats realitzades en el marc de La festa de la Gent Gran 2023 a La Torre de Claramunt

Dilluns, 24 d’abril de 2023

Dijous 20 d’abril començava l'agenda d'actes organitzats en el marc de la festa de la Gent gran 2023 amb l'excursió a La Colònia Güell a Cervelló amb esmorzar i dinar al Restaurant el LLedoner a Vallirana i amenitzada a l'acabar amb ball amb el duet Alma.

Com ja s'ha fet aquests darreres anys l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament, va voler compartir amb totes aquelles parelles residents al municipi que durant aquest any 2023 celebren les noces d’or.
Divendres 21, es van reunir 7 parelles al restaurant Cal Frare i se'ls hi va oferir un dinar on l'alcalde Sr. Jaume Riba i la regidora de Cultura i Festes la Sra Ana Madrid , els van obsequiar amb un detall  personalitzat commemoratiu de l'acte i una planta .

El mateix divendres a la tarda es va realitzar el ja tradicional bingo premiant el bingo amb pernils i la línia amb unes ampolles de vi i un berenar per a tots els assistents.

Dissabte 22 d’abril, al pavelló d'esports, es celebrava l’acte central de la festa, el dinar de la festa de la gent gran que va estar amenitzat amb el mag i humorista Isaac Jurado i el seu espectacle " Imperfecto" on a part de la màgia a l'escenari, va fer màgia de prop i  durant el  menjar es passejava per les taules i feia màgia amb cartes, monedes, fent participar als assistents.
A l'hora dels postres l'Alcalde i autoritats entreguen una placa commemorativa a les  persones de més edat del municipi  que no haguessin estat ja homenatjades anys anteriors,  i tot seguit, abans de que la gent s'aixequés de la taula, l'Ajuntament els oferia un petit detall en record d'aquest dia.

Enguany , es va lliurar la placa a 3 persones  que són els següents :

La sra. Remedios Fernández Yebra, la sra. Leonaditas Fernandez Yebra i el sr. Victor Lorenzo Bartomeu

Diumenge a la tarda es finalitzava la Festa amb l'actuació del grup Vella Amistat , amb l'espectacle play back ILUSION, que van fer la seva actuació al pavelló d'esports de Vinçó.

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:27