Canvi de domicili al permís de conducció

Modificació de la residència al permís de conducció per canvi de domicili .
Aquest tràmit permet la comunicació del canvi de domicili del Permís de Conducció evitant desplaçaments innecessaris als ciutadans
L'Ajuntament de La Torre de Claramunt informa però no és gestor del tràmit.

 

Quin cost té:

Gratuït

Quan es dóna resposta:

La DGT informa: Puedes solicitar el duplicado de tu permiso de conducir desde internet y te lo mandamos por correo postal a casa, sin tener que desplazarte a ninguna oficina de Tráfico, obteniendo en la tramitación un permiso provisional. Puedes consultar, de manera telemática, el estado de tramitación en el que se encuentra tu permiso.El duplicado del permiso de conducir supone la expedición de un nuevo documento. Hay que tener en cuenta que esta expedición no varía las fechas de validez.

Qui pot sol·licitar-ho:

Els titulars d'un permís de conducció del qual el conductor hagi canviat de domicili.

Per sol.licitar aquest tràmit a la DGT cal que el permís estigui en vigor, en cas contrari caldrà sol.licitar una renovació del permís.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    - A les Prefectures de Trànsit. Cal demanar cita prèvia: https://sede.dgt.gob.es/es/otros-tramites/cita-previa-jefaturas/index.shtml - A una oficina de l’ORGT. Cal demanar cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit

  • Telefònicament

    Tel: 060 Es pot modificar el domicili a efectes de notificacions si aquest coincideix amb el que figura a l'INE (cal que l'interessat s'hagi empadronat en el nou domicili 20-30 dies abans). ()

Darrera actualització: 8.11.2021 | 18:50