Activitats organitzades per l'Ajuntament el 8M amb motiu del dia internacional de la dona

Dilluns, 11 de març de 2024

Un grup de persones es van concentrat divendres passat 8 de març a la tarda la plaça de l'Ajuntament per commemorar el dia internacional de la dona fent la lectura del manifest llegit per les regidores Sra Ana Madrid i sra Maite Maruny i el regidor Quim Morales .

Durant l'acte es van reivindicar la igualtat de gènere i els drets de les dones. També la importància de la seva plena participació en la societat i el seu desenvolupament com a persones en plena igualtat.

Dissabte, seguint en el marc de la celebració, va tenir lloc al centre social sant joan Baptista , una obra de teatre familiar i participativa.

Una família, amb la mare, el pare, el fill i la filla, és la protagonista de diferents  situacions, on es va poder veure com el tracta desigual acaba provocant comportaments per part dels fills com dels pares, de violència tant física com verbal, en la seva manera de relacionar-se. Les diferents situacions eren el pretext per reflexionar sobre les relacions, sobre el respecte, l’empatia i el tracte igualitari..

 

Darrera actualització: 26.03.2024 | 10:58